ılac aldım bugun kullanan varmıı???

crabo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
66
9
98
İstanbul
bugun tonalın cla 1200 mg aldım kullanan varmı bosu bosuna kullanmıyım eczacı onerdı bugun basladım kotu bır ılacmı onudabılmıyorum

bugun tonalın cla 1200 mg aldım kullanan varmı bosu bosuna kullanmıyım eczacı onerdı bugun basladım kotu bır ılacmı onudabılmıyorum
internette biraz araştırdım daha çok sporcuların kullandığı sanki takviye besin gibi bir şey ama bunu kullananlar diyet yapıp düzenli spor yapıyor ee zaten bunu yapınca kilo verirsin sanırım daha çok kas yapmakta kullanıyorlar tavsiyem bence kullanmayın nede olsa kimyasal bir şey ilaç işte zaten diyet yapıp spor yapmanız gerekecek işe yaraması için ozaman ne gerek var bence ben doğal olmayan hele böyle yok hap yok vitamin vs şeylerle zayıflandığına inanmıyorum olsa bile sağlığınız bozulur ki doğal olan bitkiler yok bazı çaylar bile sürekli kullanıldığında zararlı lütfen sağlığınızı bozmayın size tavsiye eden eczacımı sattı onu çok merak ettim daha çok internet üzerinden gitti gidiyor gibi sitelerde satışı var bu bile bence sağlıklı olmadığını gösteriyor hergün duyuyoruz okuyoruz gencecik sporcular kalp krizi geçirip öldüğünü allah korusun altında hep dopinkler yanlış kullanılan ilaçlar çıkıyor aman kardeşim ben korkarım böyle şeylerden ki normal sağlığımız için kullandığımız hapların bile bir sürü yan etkisi var kimse zorunlu olmadıkça ilaç kullanmamalı bence vitamin bile :20:hepimize kolay gelsin:16:

neden ilaç kullanıyorsunuz;?
o kadar ölen insanlar oldu allah aşkına doğarken bünyenizde ilaçla mı doğuyorsunuz?zamanında ya fazla yemekten ya hareketsizlikten kilo alıyoruz ama ilaçla bunları vereceğimize inanıyoruz
bu düşünceden sıyrılın biraz lütfen
az yiyin spor yapın bak nasılda gidiyor kilolar o zaman

CLA öldürücü bir ürün değil ama pek bir işlevi de olduğu söylenemez. Spor yapmadan önce aldığınızda biraz daha fazla dayanmanızı sağlıyor sadece başka bir yararı yok. Örneğin yarım saatte yoruluyorsanız 45 dk. rahat spor yapabiliyorsunuz.

CLA bi çeşit yağ asididir, türkçe'de konjüge linoleik asit diye geçer, dandik sitelerde satılan ne idüğü belirsiz, olmadık vaatler veren (10 günde 6 kilo!!!! gibi) bir zayıflama ilacı değil yani, öldürücü de değil, bilmeden konuşmaya gerek yok:53: Doping etkisi yaratan, kalbi zorlayan vb bir takviye değil.
Normalde serbest otlayan hayvanların etleriyle aldığımız bir şey ama artık o tip beslenen hayvan bulmak neredeyse imkansız olduğu ve de hayvansal gıda ile almaya akalktığınızda çok büyük miktarlarda tüketmeniz gerektiği için takviye olarak da satılıyor; çocuklara vb verilen balık yağı benzeri bir şey olarak düşünebilirsiniz en ama en basit tabirle.
Yine uzman olmadığım için basit bi şekilde anlatmayı deneyeyim, daha iyisini beceremem zaten :( Bir nevi yağ hücrelerini küçük parçalara ayırıp bunların karaciğer ve kaslara gitmesini kolaylaştırıyor, bu da enerji miktarını arttırıyor, sonuç olarak dışarıdan daha az kalori alma ihtiyacınız oluyor ve hareketlilik artıyor. Ama kimyasal şeyler almamalıyız pek doğru bir tabir değil zaten her şey kimyasal, organik de olsalar:/

Son not olarak elbette kolaya kaçmak, takviyelerden mucize ummak doğru değil, öyle bir iddiam yok ama her insanın metabolizması bir olmadığı gibi günümüzde artık pek çok kişinin insulin direnci, çoklu kist vb gibi kilo vermeyi zorlaştıran rahatsızlıkları var, "yemeği azalt yürü bak nasıl incecik olacaksın"la yürümüyor işler, yine pek çok insan çeşitli sebeplerden kilo yapan ilaçlar kullanabiliyor; bu tip durumlarda biraz destek almanın zararı değil aksine faydası olduğunu düşünüyorum.

Tekrar cla'ya dönersek ağır sporla alınmak zorunda değil, spor öncesi kullanılan takviyenin adı karnitin (l-carnitine) ama yine de maksimum fayda sağlamak için biraz spor en azından günlük hayata hareket katmak iyi olacaktır, ek olarak sofra tuzunu, tuz-şeker oranı fazla olan bazı besinleri kesmek/azaltmak, işlenmiş karbonhidratlara bay bay demek zaten rejim etkisi de yaratır ve sürecinizi hızlandırır. Ben iki haftadır kullanıyorum, kendisi eczacı, ablası doktor olan bir arkadaşımdan görüp araştırdım ve onların da onayı ile aldım. Elbette pat diye çöktüm diye bir durum yok ama hafifleme ve daha enerjik hissediyorum. Diyet yapmıyorum mesela bu sabah ekmek arası peynir yedim ama öğle yemeğinde madem bu tip bir şey kullanıyorum bari fayda sağlayayım mantığı yemekhane pilavını almıyorum. İki kişi kilo verdiğimi söyledi, bence henüz gözle görülür pek bir şey yok giysiden de olabilir.
Neyse çok konuştum:3: zaten aldıysanız bence denemeye değer. Herkese güzel günler.

CLA bi çeşit yağ asididir, türkçe'de konjüge linoleik asit diye geçer, dandik sitelerde satılan ne idüğü belirsiz, olmadık vaatler veren (10 günde 6 kilo!!!! gibi) bir zayıflama ilacı değil yani, öldürücü de değil, bilmeden konuşmaya gerek yok:KK53: Doping etkisi yaratan, kalbi zorlayan vb bir takviye değil.
Normalde serbest otlayan hayvanların etleriyle aldığımız bir şey ama artık o tip beslenen hayvan bulmak neredeyse imkansız olduğu ve de hayvansal gıda ile almaya akalktığınızda çok büyük miktarlarda tüketmeniz gerektiği için takviye olarak da satılıyor; çocuklara vb verilen balık yağı benzeri bir şey olarak düşünebilirsiniz en ama en basit tabirle.
Yine uzman olmadığım için basit bi şekilde anlatmayı deneyeyim, daha iyisini beceremem zaten :KK43: Bir nevi yağ hücrelerini küçük parçalara ayırıp bunların karaciğer ve kaslara gitmesini kolaylaştırıyor, bu da enerji miktarını arttırıyor, sonuç olarak dışarıdan daha az kalori alma ihtiyacınız oluyor ve hareketlilik artıyor. Ama kimyasal şeyler almamalıyız pek doğru bir tabir değil zaten her şey kimyasal, organik de olsalar:/

Son not olarak elbette kolaya kaçmak, takviyelerden mucize ummak doğru değil, öyle bir iddiam yok ama her insanın metabolizması bir olmadığı gibi günümüzde artık pek çok kişinin insulin direnci, çoklu kist vb gibi kilo vermeyi zorlaştıran rahatsızlıkları var, "yemeği azalt yürü bak nasıl incecik olacaksın"la yürümüyor işler, yine pek çok insan çeşitli sebeplerden kilo yapan ilaçlar kullanabiliyor; bu tip durumlarda biraz destek almanın zararı değil aksine faydası olduğunu düşünüyorum.

Tekrar cla'ya dönersek ağır sporla alınmak zorunda değil, spor öncesi kullanılan takviyenin adı karnitin (l-carnitine) ama yine de maksimum fayda sağlamak için biraz spor en azından günlük hayata hareket katmak iyi olacaktır, ek olarak sofra tuzunu, tuz-şeker oranı fazla olan bazı besinleri kesmek/azaltmak, işlenmiş karbonhidratlara bay bay demek zaten rejim etkisi de yaratır ve sürecinizi hızlandırır. Ben iki haftadır kullanıyorum, kendisi eczacı, ablası doktor olan bir arkadaşımdan görüp araştırdım ve onların da onayı ile aldım. Elbette pat diye çöktüm diye bir durum yok ama hafifleme ve daha enerjik hissediyorum. Diyet yapmıyorum mesela bu sabah ekmek arası peynir yedim ama öğle yemeğinde madem bu tip bir şey kullanıyorum bari fayda sağlayayım mantığı yemekhane pilavını almıyorum. İki kişi kilo verdiğimi söyledi, bence henüz gözle görülür pek bir şey yok giysiden de olabilir.
Neyse çok konuştum:KK3: zaten aldıysanız bence denemeye değer. Herkese güzel günler.

Selam, ben de bayağı araştırıp başladım CLA kullanmaya. Eczaneden satın alırken solgar ı pazarlayan adam oradaydı ben de soru yağmuruna tuttum. Doğum kilolarını vermek için eşinin kullandığını söyledi. Ilk bi ay kiloda azalma olmamış eşi bırakmak istemiş ama o devam etmesini söylemiş 2. ayın sonunda kilolar gitmeye başlamış. Ben de o gazla başladım 15 gün filan oldu. Sen daha erken kullanmaya başlamışsın lütfen anlatır mısın kilondaki değişimleri. Baktığım forumlarda başlangıç var sonrası yok. Ben sonucu çok merak ediyorum o_O

Back
X