İlaç ve gebelik

ismihazan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
1.082
2.788
133
Herkese iyi akşamlar. 7 haftalık gebeyim idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Doktorum hippurin diye bir ilaç verdi ama araştırdım ilaç C grubunda. Yani gebelikte güvenle kullanılabilecek bir ilaç değilmiş. Mecburi durumda kullanılıyormuş. Ben de çok tedirgin oldum kullanamıyorum. Kullanan varsa duyan varsa lütfen bir şey yazsın enfeksiyonum artmasından bebeğime zarar vermesinden korkuyorum

İdrar yolu enfeksiyonu ilerleyen haftalarda geçiyor biraz yeşil bazen köyü sari akinti yapabiliyor.benim dr.um ilk 3 ay ilaç onermiyorum demişti akinti dışında da şikayetim yoktu zaten

İdrar yolu enfeksiyonu ilerleyen haftalarda geçiyor biraz yeşil bazen köyü sari akinti yapabiliyor.benim dr.um ilk 3 ay ilaç onermiyorum demişti akinti dışında da şikayetim yoktu zaten
Benim de o şekilde sadece yoğun akıntı var başka bir şikayetim yok , teşekkür ederim cevap için :KK200:

Tatlim.uc ay benimde vardi antibiyotik.onermemisti fitil vermişti bn.kullanmadım korktum uc ay sonra ilerlemis hepsini.kullandim b grubu kullandim suan.doktorun fitili onerebilir eger kullnmak.istemezsen geçmiş olsun

Tatlim.uc ay benimde vardi antibiyotik.onermemisti fitil vermişti bn.kullanmadım korktum uc ay sonra ilerlemis hepsini.kullandim b grubu kullandim suan.doktorun fitili onerebilir eger kullnmak.istemezsen geçmiş olsun
İlerlemez inşallah benim de, çok teşekkürler:KK200:

Back
X