ilaç ve takıntılarım

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Güzel kızlar selam
Pazartesi günğ doktora gittim ve tedavime tekrradan başladık.İlaç kullanıyorum,bayram dönüşü de kendi isteğimle terapiye başlayacağım
Sorun ne derseniz,ilacı içince tepkisiz biri oluyorum bu aslında iyi bi şey mesela az önce sevgilimi yolcu ettim memleketine sevgilim sarıldı etti işte aşkım ben gidiyorumlar sen ne zaman döneceksinler duygu sömürüleri falan ben de tepki yok
Buraya kadar süper fakat dün sevgilim işte şunu mu giysem nasıl olur falan dşye ayarlıyordu,hem işe gitcek sonra da memleketine gitcek hani küçükken güzel giysilerimizi giyer öyle giderdik ya arkadaslarımızın yanına aynı öyleydi hosuma gitti aslında ama politician düşündü ki bu cocuk neden bukadar özendi acaba eski sevgililerini görecek diye mi kendisinden hoslanan bi kız vardı onun için mi yoksa diye düşünüyorum sürekli
Bu cocuk arkadaslarıyla dısarı cıkar şimdi diye düşünmeyi de ihmal etmiyorum yine kendimi ezik gibi hissediyorum oyuzden yazdım buraya
Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Hayattaki tek derdim de bunlar değil yanlış anlaşılmasın

Kendinde biraz takıntılarının oldugunu kabul etmışsin. Bu güzel; herşeyi zamana bırak. Bazen en güzel ilaçtır:
SEVGİLER;:))

O zamana bırakmayı şimdilik başaramıyorum ama ilaç başaracak inşallah
O kızlarla arasında bi şey olacak değil dimi sonuçta
Bu arada cok teşekkürler
Yok be tatlım. Herkes birbiri ile birşey yaşayacak diye birşey yok. Bu kaygilarini yenmeye çalış. Evli insanlar bile yeri geliyor iş nedeni ile seyehat ediyorlar. O zaman tüm bayanlar hep diken üzerinde dursun. Önce güven bitanem.

onu sıkmadan arada bi mesaj at, ara , merak ettiğini belli et. güzel güzel konuş. SIKMA ADAMI :) :)

onu sıkmadan arada bi mesaj at, ara , merak ettiğini belli et. güzel güzel konuş. SIKMA ADAMI :) :)
Haklısnız normal sevgililer öyle yapar fakat ben aramak istemiyorum onu çünkü ben dışarı çıkıyorum derse anında sesim düşüyor-DU artık yapmam inşallah öyle şeyler

Canim tedaviye baslamana çok sevindim :) zamanla düzelecek inşallah :) sevgilin seni seviyor bayramda ailesi ve dostlarıyla vakit geçirip seni ozleyerek dönecek böyle düşün :) ilişkilerde özlem iyidir daha sıkı sarılır gelince :)

nasıl yANİ
ANLAMADIM
tepkisiz olmak mı istiyorsun
hissiz
duyarsız
mimiksiz
kullandığın ilaçların tedavi amaçlı olduğunu söylememişsin
sanki sadece bitkiselleşmek için kullandığın anlamı oluştu bende

kuzum saçmalama
insan siniri ile duyguları tepkileri ile insandır
hoşuna gitmeyen tavırların varsa bunları törpile
ama kendini uyuşturup kaçma

tedaviye başlamanızın sebebini merak ettim.. daha önceki konularınızı bilmiyorum da..
yani sadece kıskançlık mı, başka takıntılar da var mı?

Eğer çok ciddi problemleriniz yoksa( sürekli ataklar geçirme, intihara teşebbüsler gibi) ilaç kullanmanın yararından çok zararı olacaktır size. Evet tepkisiz ve hissiz olacaksınız, duyarsızlaşacaksınız yani. Ben hayatı kalp atışlarına benzetiyorum, gözünüzde canlandırın, inişler çıkışlarla. Siz ise ilaçlarla hep bir düz çizgide yaşayacaksınız hayatı. Ne kadar süre ilaçlardan medet umacaksınız, o ilaçları bırakmanın ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz? İnsan olmak hissetmektir, duygularıyla var insan. Eğer bir süre sonra sevgiliniz bu duyarsızlığınızdan çok rahatsız olursa ve siz de hiç umursamaz bir durumda olabilirsiniz. O size şimdi çok güzel gelen ilaçlar siz farketmeden hayatınızdan çok şey götürür. Farketmeyi bırakın umrunuzda bile olmaz, herşeye basit bakarsınız çünkü. Lütfen çok iyi düşünün...

Teşekkür ederimm
İnşallah dediğiniz gibi olur ve ben hep bu çizgide devam eder düşünmem onu

tedaviye başlamanızın sebebini merak ettim.. daha önceki konularınızı bilmiyorum da..
yani sadece kıskançlık mı, başka takıntılar da var mı?
Merhaba,
Sevgilimi aşırı derecede kıskanıyorum aslında bu kıskançlık da değil takıntı..
Sadece ona karşı değil hayatımın her alanında bi takıntı mevcuttu fakat 2 senedir fakan daha yoğundu daha önce de ilaç kullandım fakat kendi kendime bırakmıştım olmadı tedaviye tekrardan başlafım
İlginiz için çok teşekkürler

Canım seni iyi anlıyorum. Tedavin ne içindi sorun ne bilmiyorum ama depresyonda isen takıntılı düşüncelerinin olması çok doğal, sen bunların farkındasın bu da çok iyi bir şey. İnsanın kendine özen göstermesi , hoş gözükmesi çok güzel bir şey bunun altında kötü bir şey arama, her şey güzel olacak kendini kötü şeylerle değil bunlarla telkin et.

Teşekkür ederimm
İnşallah dediğiniz gibi olur ve ben hep bu çizgide devam eder düşünmem onu

Elbette düşün ama sendeki aşırı azaltmak yeterli :) ilaçlara da çok bağlanma eminim ki çok güzel birisin kendine güven kendini sev geri kalan hooop diye gidecek :)

Obsesyon yenilebilir bir hastalık, bende de obsesif düşünceler var ben de uzun zamandır savaşıyorum, dönem dönem artıyor mesela şu an kış depresyonuyla beraber arttı.

Bi müddet tepkisiz olmak istiyorum evet çünkü sadece sevgilinle olan ilişkimde değil hayatımın her alanında takıntılarım cok arttı artık dizginleyemiyorum..
İnanın kendi başıma çokk çabaladım ama olmadı beynim farklı çalışıyor
Ben dışarı çıktıgında bile coğu seye üzülüp kafayı ona takıp mutsuz olan bi insanım normal insanlar gibi olmak istiyorum bi müddet
Cok tesekkür ederim ilginiz için

Obsesyon yenilebilir bir hastalık, bende de obsesif düşünceler var ben de uzun zamandır savaşıyorum, dönem dönem artıyor mesela şu an kış depresyonuyla beraber arttı.

Beni anlayabilirsiniz ozaman :)
Bende de başladı depresyon doktora gittim oyuzden hemen...
Bazen herkes gibi düşünmediğim için mutlu oluyorum ama bazen de hiçbi şey düşünmemek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…