• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilaç ve takıntılarım

Merhaba görmemişim yorumunuzu
Şindi konustuk da ben de dısardaydım zaten o da arkadaslarıylaymış gayet güzel konustum
Babasının mezarına gitmişler...
Hemen benimle paylaşması arkadaslarıylayken beni araması hosyma gitti :)
Gayet tatlı konustum :)
İnşallah hep böyle devam eder :KK43:
Cok iyi yapmissin canim bak gordun mu bos yere kuruntu yapmissin :) cok fazla uzerine gitme ne sen uzul ne erkek arkadasin uzulsun :)

Eski sevgililerini görüyo mudur sevgilim yahu :KK43:???!!!
politician seni eski konularından biliyorum sanırım banka eğitimi konusu senindi değil mi?
Bence bu kıskançlık konusu sen de aşırı takıntı yaratmış..Bu kadar sıkarsan sonunda ilişkin zarar görecek.:KK43:

politician seni eski konularından biliyorum sanırım banka eğitimi konusu senindi değil mi?
Bence bu kıskançlık konusu sen de aşırı takıntı yaratmış..Bu kadar sıkarsan sonunda ilişkin zarar görecek.:KK43:
Evet aynen o psikopat benim :(
Evet takıntı oldu istemeden yapıyorum artık bunu...
Bi anda aklıma geliyor:(( şu anda da geldi fenayım

Kızlar günaydın iy bayramlarrr:KK49:
Dün akşam sevgilim arkadaslarıyla görüşmüştü bayramda görüşemeyiz die doymaya calıstılar heralde birbirlerine 2 de beni aradı döndük demek için heralde ama açmadım..bugün uyumuşum dicem ve gayet bi şey yokmuş gibi konuscam yani inşallah :( gerçi pek kızmadım gibi ay bilemiyorum ama buraya yazmak istedim

o tepkisizlik ilaçlarını bende kullanıp ççok güzel kendimi uyuşturuyorum...
hatta zamanla o kadar dünyayı takmaz bi hale geldim ki eşim rahatsız oldu bundan...
rahatsız olsun orası umrumda değil...
ilacın etkisi geçince sorunların seni bekliyo yine kaldığın yerden devam ediyosun o sorunlarla boğuşmaya...
çok iyi anlıyorum seni aslında ama işte daha kendim bile çözüm bulamadım...
tedavine devam etmeni tavsiye ederim...

o tepkisizlik ilaçlarını bende kullanıp ççok güzel kendimi uyuşturuyorum...
hatta zamanla o kadar dünyayı takmaz bi hale geldim ki eşim rahatsız oldu bundan...
rahatsız olsun orası umrumda değil...
ilacın etkisi geçince sorunların seni bekliyo yine kaldığın yerden devam ediyosun o sorunlarla boğuşmaya...
çok iyi anlıyorum seni aslında ama işte daha kendim bile çözüm bulamadım...
tedavine devam etmeni tavsiye ederim...
Teşekkürler yorumunuz için...
Valla dediğiniz gibi sevgilim rahatsız olsa bile ben de devam ederim kesinlikle su aralar cok iyiyim...
Kendimi inandırdım bi de bu ilaç bana iyi gelecek ben atlatacağım tedavim olumlu sonuçlanacak diye
Kaç gündür sinirlenmedim bağırmadım kimseye kafamda elimde olmadan kursam bile amaann sıkıldım diyip bırakıyorum kurmayı :)
Gerçi gece biraz taktım kafama ama neyse

Teşekkürler yorumunuz için...
Valla dediğiniz gibi sevgilim rahatsız olsa bile ben de devam ederim kesinlikle su aralar cok iyiyim...
Kendimi inandırdım bi de bu ilaç bana iyi gelecek ben atlatacağım tedavim olumlu sonuçlanacak diye
Kaç gündür sinirlenmedim bağırmadım kimseye kafamda elimde olmadan kursam bile amaann sıkıldım diyip bırakıyorum kurmayı :)
Gerçi gece biraz taktım kafama ama neyse
mucize değil tabibu ilaçlar sakin sakin düşünmen içinde sana yardımcı oluyolar...
aşacaksın sende zamanla tabiki...
kafanda kurmak yerine başka şeyler düşün..
sen kafanda kursanda,kendi kendini yesende hatta hiiiç düşünmesende herşey olacağına varıyor sonuçta...

mucize değil tabibu ilaçlar sakin sakin düşünmen içinde sana yardımcı oluyolar...
aşacaksın sende zamanla tabiki...
kafanda kurmak yerine başka şeyler düşün..
sen kafanda kursanda,kendi kendini yesende hatta hiiiç düşünmesende herşey olacağına varıyor sonuçta...
Evet kesinlikle haklısınız her şey olacağına varıyor....
Zamanla oturcak her şey inşallah

Kızlaaarr valla kuusra bakmayın buraya yazınca rahatlıyorum sevgilime de sarmıyorum:)
Sevgilim play station oynamaya gitmiş de ama ben cok iyiyim süperim kıskanmak da ne imiş???

Back
X