- 21 Temmuz 2020
- 357
- 1.317
- 28
- Konu Sahibi noxanimagus
-
İlaç milaç boş iş. Her yolu eksik denemişsiniz demek ki. Başlı başına sağlıklı beslenseydiniz sonuç alırdınız
Selamlar hanımlar
Saxenda ilaç kullanamin aranızda var mı? ciddi kilo veren var mı?
kilo sorunum var ve her yolu denedim olmuyo
Bana endokrin dr yazmıştı tiroit sorunum da vardi hashimato da mevcuttu icerigini yabanci kaynaklardan araştırınca denek olarak kullanilanlarda tiroit kanseri olusmus sonra bircok sited kullanip 10.15 kilo verip vbırakınca alan olmuş..ben tup mide oldum ama asla tavsiye etmem kacak yasadimSelamlar hanımlar
Saxenda ilaç kullanamin aranızda var mı? ciddi kilo veren var mı?
kilo sorunum var ve her yolu denedim olmuyo
çok geçmiş olsun düşünceleriniz için teşekkür ederimBana endokrin dr yazmıştı tiroit sorunum da vardi hashimato da mevcuttu icerigini yabanci kaynaklardan araştırınca denek olarak kullanilanlarda tiroit kanseri olusmus sonra bircok sited kullanip 10.15 kilo verip vbırakınca alan olmuş..ben tup mide oldum ama asla tavsiye etmem kacak yasadim
Çay, ilaçla kilo verilmez sağlığa yan etkileri çok fazla. Şunu da belirteyim eğer hormon vb bozukluk kilo vermeye engel hastalığınız varsa onun haricinde sağlıklı beslenip , bol su içip biraz da 15 20dk hareket ederek kilo vermeyeni göremedim henüz. İradesiz misiniz? Yani başlayıp bozuyorsaniz demek ki her yolu doğru denememissiniz , ha ama eğer ki cidden ben sağlıklı beslendim,bol su içtim hareket ettim ona rağmen veremedi diyorsanız o zaman doktora görünün
Her yol dediginiz ne mesela?
ben sporu evde yapıyorum spor salonu kapandı diye bahane aramayıntüp mide işe yaramadı, spora başlıyorum pandemi girdi heryer kapandı kendimi sinirlenince telkin ediyorum su içiyorum sürekli midem bulanıyor yürğyğş yapıyorum hergün vs vs
Her yolu denemekten kastınız nedir? Önemli olan her yolu denemeniz değil yolları nasıl denediğiniz.
Bir videoda izlemiştim nerde olduğunu hatırlamıyorum tüp mide olup da sıvıyla beslenme aşamasında çikolatayı eritip içenler oluyormuş. Siz de böyleyseniz normal kilo verememeniz.
Kullanın veya kullanmayın diyemem. Bu endokrinologun karar vereceği bir ilaç. Kilonuzu da bilmiyorum.
Ama her yol dediğiniz mucizevi diyetler, ekmeği kesmek falansa bunlar sayılmaz. Doktor kontrolünden geçip bir diyetisyene gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?