Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde prolaktin yüksekti ozamanlar çok araştırmıştım. Ben bekarken kullanmıştım. Ama dostinex kullanıp hamile kalan çok kişiye rastladım içini ferah tut. Prolaktin değerin kaç? Benimde 3 ay önce 37 idi 3 ay bekledik kendisi düşmezse dostinex veririm dedi sonra kendiliğinden 30a düştü benim şimdi gebelik bekliyorumArkadaşlar Dostınex kullanıp hamile kalanlar var mı acaba daha yeni kullanmaya başladım merak ediyorum kuzular![]()
Benimde 44 duydu ilk defa pazartesi kullandım 1 ay kullanacağım gebelik yaşıyan var mı merak ettimBenimde prolaktin yüksekti ozamanlar çok araştırmıştım. Ben bekarken kullanmıştım. Ama dostinex kullanıp hamile kalan çok kişiye rastladım içini ferah tut. Prolaktin değerin kaç? Benimde 3 ay önce 37 idi 3 ay bekledik kendisi düşmezse dostinex veririm dedi sonra kendiliğinden 30a düştü benim şimdi gebelik bekliyorum
Evet evet varBenimde 44 duydu ilk defa pazartesi kullandım 1 ay kullanacağım gebelik yaşıyan var mı merak ettim![]()
Aaa tabi yaz benim bat 27sıEvet evet varen önemli etken stres stres olduğunda çok yükseliyor akışına bırak ki ilaç zaten düşürecek
75 olup kalanlar bile duydum. Bakalım bende bu ay bekliyorum kalırsam yazarım
![]()
Ben bu bat olaylarını falan hiç anlamıyorum nasıl oluyorAaa tabi yaz benim bat 27sı![]()
Yeni görüyorum yorumuAdet tarihin kuzum nezaman adet olacaksın![]()
Benimde 27 Ekim ama yumurtlmayı kaçırdım yada daha yumurtlama olmadı zaten doktorum 16 sı gibi dedi bilmiyorumYeni görüyorum yorumu26 ekim son adet tarihim? Durumlar nasıl beklemede misinnn
Yumurtlama için 16sı geç değil mi? Gerçi herkesinki farklı olur amaBenimde 27 Ekim ama yumurtlmayı kaçırdım yada daha yumurtlama olmadı zaten doktorum 16 sı gibi dedi bilmiyorum![]()
Son adetlerimiz hemen hemen aynı benim 7si 8i gibi yumurta çatladı benimki düzensiz tesadüfen yakaladıkBenimde 27 Ekim ama yumurtlmayı kaçırdım yada daha yumurtlama olmadı zaten doktorum 16 sı gibi dedi bilmiyorum![]()
Ya bende ayın 6 sı pik gibi gördüm ama çok pik değildi o yüzden emin olmadım 30-32 gün arası adet oluyorum o yüzden doktorum öyle dediSon adetlerimiz hemen hemen aynı benim 7si 8i gibi yumurta çatladı benimki düzensiz tesadüfen yakaladık
Anladım hadi hayırlısı bu ay güzel haberlerimiz olur inşallahYa bende ayın 6 sı pik gibi gördüm ama çok pik değildi o yüzden emin olmadım 30-32 gün arası adet oluyorum o yüzden doktorum öyle dedi
Psikolojikmi yoksa şimdiden belli olurmu bilmiyorum ama karın ağrısı var bende aslında adet sancısı gibi. Göğüs ucunda sızlama kaşıntı büyüme de varYa bende ayın 6 sı pik gibi gördüm ama çok pik değildi o yüzden emin olmadım 30-32 gün arası adet oluyorum o yüzden doktorum öyle dedi