İlaç ?

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
Arkadaşlar Dostınex kullanıp hamile kalanlar var mı acaba daha yeni kullanmaya başladım merak ediyorum kuzular

Arkadaşlar Dostınex kullanıp hamile kalanlar var mı acaba daha yeni kullanmaya başladım merak ediyorum kuzular
Benimde prolaktin yüksekti ozamanlar çok araştırmıştım. Ben bekarken kullanmıştım. Ama dostinex kullanıp hamile kalan çok kişiye rastladım içini ferah tut. Prolaktin değerin kaç? Benimde 3 ay önce 37 idi 3 ay bekledik kendisi düşmezse dostinex veririm dedi sonra kendiliğinden 30a düştü benim şimdi gebelik bekliyorum

Benimde 44 duydu ilk defa pazartesi kullandım 1 ay kullanacağım gebelik yaşıyan var mı merak ettim

Benimde 44 duydu ilk defa pazartesi kullandım 1 ay kullanacağım gebelik yaşıyan var mı merak ettim
Evet evet var en önemli etken stres stres olduğunda çok yükseliyor akışına bırak ki ilaç zaten düşürecek 75 olup kalanlar bile duydum. Bakalım bende bu ay bekliyorum kalırsam yazarım

Evet evet var en önemli etken stres stres olduğunda çok yükseliyor akışına bırak ki ilaç zaten düşürecek 75 olup kalanlar bile duydum. Bakalım bende bu ay bekliyorum kalırsam yazarım
Aaa tabi yaz benim bat 27sı

Benimde 27 Ekim ama yumurtlmayı kaçırdım yada daha yumurtlama olmadı zaten doktorum 16 sı gibi dedi bilmiyorum
Son adetlerimiz hemen hemen aynı benim 7si 8i gibi yumurta çatladı benimki düzensiz tesadüfen yakaladık

Son adetlerimiz hemen hemen aynı benim 7si 8i gibi yumurta çatladı benimki düzensiz tesadüfen yakaladık
Ya bende ayın 6 sı pik gibi gördüm ama çok pik değildi o yüzden emin olmadım 30-32 gün arası adet oluyorum o yüzden doktorum öyle dedi

Ya bende ayın 6 sı pik gibi gördüm ama çok pik değildi o yüzden emin olmadım 30-32 gün arası adet oluyorum o yüzden doktorum öyle dedi
Psikolojikmi yoksa şimdiden belli olurmu bilmiyorum ama karın ağrısı var bende aslında adet sancısı gibi. Göğüs ucunda sızlama kaşıntı büyüme de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…