ilaç

almira a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
36
0
86
Konya
merhaba arkadaşlar sitede yeniyim.6.microm için cetrodite ,menegon ve merionala ihitiyacım elinde olan arkadaşlarla görüşebilriz.herkese kolay gelsin....

merhaba arkadaşlar sitede yeniyim.6.microm için cetrodite ,menegon ve merionala ihitiyacım elinde olan arkadaşlarla görüşebilriz.herkese kolay gelsin....

canım allah bu sefer yüzünü güldürür ihşallah 5 tüp bebeginde hamilelik yaşadın mı ben 2 kere yaptırdım yaşamadım hamilelik

Malesef canım ya Dediğin ilaçları duymadım bile.İnşallah bulursun canım.
İnşallah tez zamanda hayırlı bebeklere kavuşursun.

merinol bende var 4 tane ben kullanmadım ama bana 1 ay önce bi arkadaşlım verdi ama ben kullanmadım

almira sanırım kısa protokol uygulanacak, yumurta rezervin düşük ve kalitesiz ise tedaviye başlamadan önce 1-2 ay hayıt suyu içmeni tavsiye ederim, yumurta sayısı ve kalitesini arttırıyor, son tedavimde bende bu ilaçları kullandım ama elimde hiç yok,Allah kolaylık versina.s.

Ben verebilirim ama işine yararmı sadece 4 şişe ilaç var buzdolabında duruyor

yok ben para falan istemiyorum , Allah rızası için vermek istiyorum

sen ekledin ama ben snei sildim sanırım yanlışlıkla ben neler yapıcamı bilmiyorum kusura bakma yardım lütfen nası kabul etcem

yok hayır değilim gebelikrehberine üyeym

kendi isminin üstüne tıkla sayfanın sol kısmında kontrol paneli var ayarlarınız da özel mesajlaşmayı işaretlemen gerekiyor haberleşmek için sanırım böyle

ben sanaa msn adresini verdim aldınmı

Hayırlısı olsun almira bu ilaçları bende kullandım ama malesef tamamını bitirdik tedavide hayırlısı olsun inşallah tedavinin sonucunda mutlu haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…