Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar hsg sonucumu bugun gosterdim ve temiz cikti doktor 1ay bekle olmazsa ilaca baslayalim dedi adet donemindemi gitmem gerekir yoksa adetten hemen sonrami sormayi unuttum bilgisi olanlar yazabilirmic
Canım yumurta geliştirici ilaç vericekse eğer doktorun 2. Ya da 3. Günü git genelde 5. Günü ilaca başlatıyor bazıları da 3. Günü başlatıyor hormon tahlili konusunu yoksa adet olunca dediğim günlerde gitmen gerekir ben öyle yapıyorum çünkü.. Zaten başka arkadaşlarda yazarKizlar hsg sonucumu bugun gosterdim ve temiz cikti doktor 1ay bekle olmazsa ilaca baslayalim dedi adet donemindemi gitmem gerekir yoksa adetten hemen sonrami sormayi unuttum bilgisi olanlar yazabilirmi
Adetinin üçüncü günü git kontroller yapılır ona göre klomene başlarsa adetin beşinci günü başlatir büyük ihtimalleKizlar hsg sonucumu bugun gosterdim ve temiz cikti doktor 1ay bekle olmazsa ilaca baslayalim dedi adet donemindemi gitmem gerekir yoksa adetten hemen sonrami sormayi unuttum bilgisi olanlar yazabilirmi
Kac gun kullaniliyoAdetinin üçüncü günü git kontroller yapılır ona göre klomene başlarsa adetin beşinci günü başlatir büyük ihtimalle
Adetin 2. Ya da 3. Günü gitmen lazım. Muhtemelen klomen verir adetin 3. Günü başla der 5 gün kullandıktan sonra 3 geçsin gel demişti bana sizi de büyük ihtimal ilaçtan bi kaç gün sonra kontrole çağırır yumurtaların gelişimini takip etmek içinKizlar hsg sonucumu bugun gosterdim ve temiz cikti doktor 1ay bekle olmazsa ilaca baslayalim dedi adet donemindemi gitmem gerekir yoksa adetten hemen sonrami sormayi unuttum bilgisi olanlar yazabilirmi
Ben 3 defa kullandım adetin 5.gunu başlamıştımKac gun kullaniliyo
Alttanmi takip ediliyoAdetin 2. Ya da 3. Günü gitmen lazım. Muhtemelen klomen verir adetin 3. Günü başla der 5 gün kullandıktan sonra 3 geçsin gel demişti bana sizi de büyük ihtimal ilaçtan bi kaç gün sonra kontrole çağırır yumurtaların gelişimini takip etmek için
Faydasini goedunuzmu pekiBen 3 defa kullandım adetin 5.gunu başlamıştım
Yok asko malesefFaydasini goedunuzmu peki
Evet canımAlttanmi takip ediliyo
Merhabalar ben 1. Gunu gittim 2. Gunu ilaca baslatti sizde riske atmayin bence 1. Gunu gidin her doktorun tedavisi farkli cunkuKizlar hsg sonucumu bugun gosterdim ve temiz cikti doktor 1ay bekle olmazsa ilaca baslayalim dedi adet donemindemi gitmem gerekir yoksa adetten hemen sonrami sormayi unuttum bilgisi olanlar yazabilirmi
Hsg yeni cekildim doktor biraz erken cagrmadimi sizce 1 ay. Hsg sonraai 3 4 ay bekleyin diyolar geneldeMerhabalar ben 1. Gunu gittim 2. Gunu ilaca baslatti sizde riske atmayin bence 1. Gunu gidin her doktorun tedavisi farkli cunku![]()
Bende mart basi cekldim nisanda gittim direk tedaviye basladiHsg yeni cekildim doktor biraz erken cagrmadimi sizce 1 ay. Hsg sonraai 3 4 ay bekleyin diyolar genelde
Olabilir smdide mantar oldum sanirim puturumsu sey yok ama akinti var kasinigoBende mart basi cekldim nisanda gittim direk tedaviye basladihsgde bisey cikmadiysa beklememesi nornal aslinda ama yapisiklik falan olup acilsaydi hsg sirasinda hemen baslamayabilirdi bence