ılacla tedavı - asılama olmadan tup bebek yaptırılabılır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi akarr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

akarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
27
0
86
Konya
arkadaslar slm. ben 2 yıllık evlıyım ve bebek ıstıyorum.herseyımız normal cıktı. ve doktor en basta klomenle baslıyalım dedı.bulundugum yerde tup bebek merkezıde yok. doktorumuda bu konuda guvenmıyorum.hepatıt tasıyıcısıyım ve fazla ılac kullanmamam gerek.bunun ıcın ben tup bebek yaptırmak ıstıyoruz. acaba yaptırabılırmıyım.bılgı verırsenızırım.

arkadaslar slm. ben 2 yıllık evlıyım ve bebek ıstıyorum.herseyımız normal cıktı. ve doktor en basta klomenle baslıyalım dedı.bulundugum yerde tup bebek merkezıde yok. doktorumuda bu konuda guvenmıyorum.hepatıt tasıyıcısıyım ve fazla ılac kullanmamam gerek.bunun ıcın ben tup bebek yaptırmak ıstıyoruz. acaba yaptırabılırmıyım.bılgı verırsenızırım.

Evet canım önce zaten aşılama yada tüp bebeğe geçmiyorlar değerleriniz normalse. Klomen ve çatlatma iğnesi ile 6 ay kadar denmeni beklerler bu arada ultrasonla yumurta takibi yaptırabilirsin. Eğer 1 yıl kadar olmazsa ve tüp bebeğe karar verilirse hiç ilaçsız doğal siklusla yada çok az ilaçla modifiye doğal siklusla da tedavi yapılabiliyor. Netten doğal siklus diye araştırırsan bulursun sanırım. Herşeyiniz normalse sadece sabretmek gerek zor maalesef ama konuyu unut, gün saymayı da bırak, onun seni bulmasını bekle.. Bol şanslar..

Back