bütün ilaçlar iştah açmıyor sanırım.
hatta iştahsızlık yapan,zayıflatan ilaçlar da var.
doktorunuza danışsanız, ilaç değiştirseniz..
17 kilo normal değil çünkü
benim bir fikrim var ama denemedim kızlar
isterseniz siz bir deneyin ilaçlarını alırken aynı zamanda
tok tutan doğal besinler var mesela yulaf
yemesi çok keyifli olmaya bilir ama belki işe yarar
bende de öyle oldu..10 kilo falan aldım ve diyet yaptığım halde veremedim 1 yıl kadar hiç kilo veremedim..metobolik hızımı mahvetti ilakçlar..sonrada diyetisyene gittim..öyle verdim kilo..
çözüm ne olur onu bilmiyorum ama kendini yemek konusunda frenlemeye iştah kesecek şeylere yönlendir cnm
Maalesef depresyon ilaçlarının böyle bir yanetkisi var, benim depresyon sorunum yok ama sık tekrarlayan migren atakları için anneme bir ilaç önerdi 1 ay boyunca her gece yatmadan 2 saat evel 1 tablet alacağımı söyledi.hakikattende migren krizleri 1 ay ilaç kullanımından sonra 2 ay hiç uğramadı ama dikkat ettiğim bir şey var ki, kilo almaya başladı
malesef 50 kiloydum 72 kilaya cıktım sonra 62 ye düştüm ve şimdi yine 69 kiloyum dört aydır ilaç kullanmıyorum bebek istiyorum bu seferde bundan alıcam ama buna değerrrr:ecrin_bebek:
birkaç haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve hergun 1 saat yürüyorum ama tartıda değişim görmüyorum. Ama bırakmayacağım. Devam etme niyetiyetimdeyim. Çünkü aşırı kilolu olunca giydiğin yakışmıyor ve moral bozukluğu yaratıyor.