• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozempic günlüğüme hoş geldinizz

aadahaneler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Ben 163 boyunda 70 kilo biriyim ozempic serüvenine başladım 3. Haftandayım ama sanki hiç işe yaramıyor acaba yanlış birşeymi yapıyorum ?

30 eylül Salı

Saat 13.48

0,25

18tık

7 ekim salı

Saat 22:25

0,50

36tık

14 ekim salo
Saat 19.25

0,50

36tık

3 haftalık süreç bu şekilde ama sanki hiç kilo vermedim aynıyım bugün 3. Dozumu yaptım aslında 0,75 yapacaktım ama 0,50 yaptım
İlk dozumda mide bulantısı vardı ama yemekte yedim yani öyle inanılma bir iştah farkı oldu diyemem 2. Doz da hiç yapmamışım gibiydi mide bulantım bile yok denecek kadsr azdı aslımda bazende aç değilim ama aç hissediyorum o yüzdende yemek yedim bilmiyorum kullanlar yardımcı olabilir mii teşekkür ediyorum ❤️

Neden 0,25 dozdan birden 0,50 doza ciktin
Ben baslayali iki hafta oldu 0,25 ile basladim ve dort kilo verdim. Nasil besleniyorsun gun icinde ogunlerin nasil

Son düzenleme:
Merhaba ozempic 0.5kullanmaya başlayalı 4 gün oldu 4 gündür kusuyorum yemek yemeye su içmeye korkuyorum gece yatmadan önce mutlaka kusuyorum eğer kusmazsam sabah kusuyorum ikinci dozu kullanmaktan korkuyorum

Merhaba kizlar bende gecen hafta carsamba ilk dozuma basladim 0.50mg ile Doktor onayli ama hicbir yan etkim yok istah kesilmedi oyle aman aman tatli istegimde hala devamkeeee napcam boyle ikinci doz 1 mg geciyorum fikirlerinize ihtiyacim var🥺

Bu ozempicle alakalı trump açıklama yaptığı gün güvenimi kaybettim kızlar. 2aya yakın da kullandım hani. Ama son zamanlarda hiç etki etmemeye başladı. Sonra hiç ara vermeden spora başladım diyete devam ettim. Kalan ilacı da attım gitti. Aslında istesem daha kullanırdım. İlk zamanlar iyi hoş da sonra işe yaramıyor bence.

Bu ozempicle alakalı trump açıklama yaptığı gün güvenimi kaybettim kızlar. 2aya yakın da kullandım hani. Ama son zamanlarda hiç etki etmemeye başladı. Sonra hiç ara vermeden spora başladım diyete devam ettim. Kalan ilacı da attım gitti. Aslında istesem daha kullanırdım. İlk zamanlar iyi hoş da sonra işe yaramıyor bence.
Bende ikinci haftamdayim 1 mg gectim hic birsey yok ne istah azalma ne bisey protein agrikli yiyorum ama bilmiyorum hemen pes etmekte istemiyorum, en son care mide balonu deniycem simdi onu arastiriyorum

Devam eden yok mu acaba durumlar nasıl

68 kilo ile başladım 9da 0.25 ilk dozum vuruldu 1 saat sonra pazar akşamı yediklerimi çıkardım günboyu hiçbir şey yiyemedim vurulduğundan beri hala hiçbir şey yiyemiyorum su içsem kusuyorum normalde 2 öğün dışardan beslenen biriyim asla yemek aklıma gelmiyor boğazımda bi yumru hissi var asla bişi yiyemez oldum 65 kilo uyandım sabah üstelik reglim. Bu akşam kahve içmeye çıktım eve gelir gelmez yine kustum hepsini yemek yemeyi çok özledim :((

Back
X