Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex, proluton depot ve ovitrelle yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?
Kızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex, proluton depot ve ovitrelle yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?
Eğer hastaneniz her gittiğinizde sisteme girmiyorsa yani ücretsiz muayene oluyorsanız o zaman karşılamıyor çünkü sisteme girmeden reçete ile alıyorsunuz ilaçları. Zaten progestan dex ve ovitrelle karşılamıyor devlet. Bende progestan dex kullanıyorum aylık 2 bin tl resmen 4 kutusu. Hamile kaldıktan sonra zaten ücretli olarak gitmeye başlayacaksınız doktora o zaman bazı ilaçları karşılamaya başlıyor.
Eğer hastaneniz her gittiğinizde sisteme girmiyorsa yani ücretsiz muayene oluyorsanız o zaman karşılamıyor çünkü sisteme girmeden reçete ile alıyorsunuz ilaçları. Zaten progestan dex ve ovitrelle karşılamıyor devlet. Bende progestan dex kullanıyorum aylık 2 bin tl resmen 4 kutusu. Hamile kaldıktan sonra zaten ücretli olarak gitmeye başlayacaksınız doktora o zaman bazı ilaçları karşılamaya başlıyor.
herkese cevap için teşekkür ederim benim özel sağlık sigortam var sadece bugün onunla oksaparı alabildim. Geriye kalan hiçbir şeyi ne özel sigorta ne de devlet ödemiyormuş. Kendi gittiğim hastanenin sgk anlaşması yok onu zaten karşılamıyor ama bugün arkadaşım olan bir kadın doğumcuya normal girişli reçete yazdırdım o şekilde de karşılamıyor maalesef valla ilaçlra doktora verdiğimizden çok para verdik resmen. İnşallah sonuçlarımız güzel olsun yolun sonu güzek olduğu için her şeye değer