İlaçların geri ödemesi yardımm

hers123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
124
95
48
30
Kızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex, proluton depot ve ovitrelle yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?

Kadın doğumla yada aile hekimiyle görüşebilirsiniz. Hastaneniz sgk kapsamındaysa eczaneden bilgi verirler.

devlet %80 nini ödüyor diye biliyorum

özel doktorun yazdığı reçeteyi aile hekimine götürüp yazdırıyor arkadaşlar

Kızlar herkese merhaba 02 haziranda transferim olcak. Hoca bugün lutinus fitil, progestan dex, proluton depot ve ovitrelle yazdı. Bunlardan biri veya birkaçı ödeniyor mu? Ödeniyorsa kime nasıl yazdırmak lazım?
Ben eczaneye sordum hiçbirini karşılamıyor dedi

Ben eczaneye sordum hiçbirini karşılamıyor dedi
Eğer hastaneniz her gittiğinizde sisteme girmiyorsa yani ücretsiz muayene oluyorsanız o zaman karşılamıyor çünkü sisteme girmeden reçete ile alıyorsunuz ilaçları. Zaten progestan dex ve ovitrelle karşılamıyor devlet. Bende progestan dex kullanıyorum aylık 2 bin tl resmen 4 kutusu. Hamile kaldıktan sonra zaten ücretli olarak gitmeye başlayacaksınız doktora o zaman bazı ilaçları karşılamaya başlıyor.

Eğer hastaneniz her gittiğinizde sisteme girmiyorsa yani ücretsiz muayene oluyorsanız o zaman karşılamıyor çünkü sisteme girmeden reçete ile alıyorsunuz ilaçları. Zaten progestan dex ve ovitrelle karşılamıyor devlet. Bende progestan dex kullanıyorum aylık 2 bin tl resmen 4 kutusu. Hamile kaldıktan sonra zaten ücretli olarak gitmeye başlayacaksınız doktora o zaman bazı ilaçları karşılamaya başlıyor.
Bilmiyorum eczaneye sordum yazdırıyorlarmış diye karşılamaz devlet yazdırsan da dedi biz haftalık 3 bin veriyoruz ilaçlara

herkese cevap için teşekkür ederim🙏 benim özel sağlık sigortam var sadece bugün onunla oksaparı alabildim. Geriye kalan hiçbir şeyi ne özel sigorta ne de devlet ödemiyormuş. Kendi gittiğim hastanenin sgk anlaşması yok onu zaten karşılamıyor ama bugün arkadaşım olan bir kadın doğumcuya normal girişli reçete yazdırdım o şekilde de karşılamıyor maalesef:( valla ilaçlra doktora verdiğimizden çok para verdik resmen. İnşallah sonuçlarımız güzel olsun🙏 yolun sonu güzek olduğu için her şeye değer❤️

Back
X