İlaçlı tomografi gebelik

eda455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2025
2
0
1
32
Kızlar yardım kafam aşırı karıştı ve çok üzgünüm 5 Haziran akşamı karnımda şişkinlik ağrıdan dolayı ilaçlı tomografi ye alındım ilaçlı tomografi çekilmeden önce beta hcg ye bakıldığında beta hcg 2 di ve ayın 16 temmuzda hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittimde beneğin 7 haftalık olduğunu söyledi kalp atışları duyuldu ama ilaçlı tomografi çekildiğimi öğrendiğinde çelişkide kaldı üniversite hastanesinde bir doktora danış dedi arada kalıyor tarih olarak dedi en son adet tarihim 16 Hazirandı ama son zamanlarda adetim ciddi anlamda zayıfladığım için düzensizdi şuan çok huzursuzum

Karnında şişlik olunca ultrasonla bakılmadı hiç acile bile gidince karnında ağrın olunca hemen ultrasona gönderiyorlar ondan sonra mr tomografi çekiyorlar doktor hatası resmen
İçini ferah tut yinede korkma olur mu

Hayır acilde ilaçlı tomografi çekildi beta hcg o akşam 2 di

Hayır acilde ilaçlı tomografi çekildi beta hcg o akşam 2 di
Daha rahme yerlesmemiş ki bebek beta 2 çıkmış tüpte yürüyordur o sırada. Bence hic sorun oluşturmaz. Siz içinizi ferah tutun. Bu süreçte en son ihtiyacınız olan şey stres çünkü. Umarım kolaylıkla ve sağlıkla ilerler süreciniz

Röntgen çekimi değil, tomografi çekimi olmuş. Ben perinatolojiden hemen randevu alırdım. Risk oranı düşükse de uzmandan duyunca için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…