İlaçsız adet olmadan hamile kalmak

busuruks

Yeniden doğmuş gibiii
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
162
42
32
Mrb arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Ben yaklaşık 4 aydır adet olmuyorum. 1 yıllık evliyim bekarkende hep diane 35 kullanıodum. Çocuk düşünmüyoduk evlendiğimzden beri yeni yeni istiyodum ama ramazan çıksın die bekliodum ve haziran başı gbi diane 35e başladım yine adet olmak için. Ama her gün kasık ağrısı yaşadım ve son 4 5 gün içemedim bıraktım 10 gün geçti hala adet olmadım test aldım yaptım ve anında çift çizgi çıktı dünde doktota gittik direk ultrasona aldılar kan testi yapmadan ve kese oluşmuş henüz bebek belli olmuo çünkü çok yeniymiş 4 5 günlük bi şey dedi doktor. 3 hfta snra falan tekrar gidicem inşallah. Da benim anlamadğm adet olmadan nası hamile kaldım ben yaaa. Bunu yaşayan var mııı ?

Hapı bıraktığın günlerde hamile kalmışsın demekki...

Bi de 4 5 günlükken idrar testinde çıkar mı ki. 3 haftalık flndr diye düşünmüştüm ama doktor kafamı karıştrdı

Ama hapı bıraktıktan snra eşimle brlikte olmadık kardeşim bizde kalıo die.
O zaman hap kullandığın günlerde yediğin içtiğin bişey hapın etksini azaltmış olabilir. Geçen gün haberlerde de çıktı bu. Hap kullanan kadın zayıflama çayı içmiş ve çayın içindeki bitkiler hapın etkisini azaltmış ve hamile kalmış... Adet olmayınca doktora gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş şok olmuş

Bi de 4 5 günlükken idrar testinde çıkar mı ki. 3 haftalık flndr diye düşünmüştüm ama doktor kafamı karıştrdı
4-5 günlükken hiçbir testte çıkmaz en erken kan testinde çıkar o da en az 10 günlük olması lazım

O zaman hap kullandığın günlerde yediğin içtiğin bişey hapın etksini azaltmış olabilir. Geçen gün haberlerde de çıktı bu. Hap kullanan kadın zayıflama çayı içmiş ve çayın içindeki bitkiler hapın etkisini azaltmış ve hamile kalmış... Adet olmayınca doktora gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmiş şok olmuş
Evet onu duydum olabilir tabi ama en çok düşündürende en son 4 ay önce adet olmam .s

İlaç düzensizlik yapmış olabilir mi? Ya da kist falan da aynı etkiyi yapar
Polikistik over sendromu wardı ben de bekarken. Adet olmadgm için sürekli kistler oluşuyo zaten. Diane 35 kullanmadan adet olamıyorum kaç yıldır. Geçenlerde yine baktırmıştım az düzeyde war demişlerdi çok bişi yoktu

Bir dahaki kontrolde kesin olarak ne kadarlık olduğu anlaşılır ama bence doktorun dediğinden daha büyük olabilid çünkü 4 aydır adet olmuyorsun
En fazla 3 4 haftalık muhtemelen ama 3 4 günlük demesi tuhafıma gitti. Zaten henüz bebek görünmüodu kese oluşmuş sadece küçücük. 2 3 hfta sonra bebek görünür dedi. İnşallah

Polikistik over sendromu wardı ben de bekarken. Adet olmadgm için sürekli kistler oluşuyo zaten. Diane 35 kullanmadan adet olamıyorum kaç yıldır. Geçenlerde yine baktırmıştım az düzeyde war demişlerdi çok bişi yoktu
Kist yüzünden adet olamaman yüksek ihtimal o zaman

En fazla 3 4 haftalık muhtemelen ama 3 4 günlük demesi tuhafıma gitti. Zaten henüz bebek görünmüodu kese oluşmuş sadece küçücük. 2 3 hfta sonra bebek görünür dedi. İnşallah
Üç dört günlük bebeğin ultrasonda görülebileceğini sanmıyorum genelde 2 haftalıkken falan o da çok çok küçük görülüyor

Üç dört günlük bebeğin ultrasonda görülebileceğini sanmıyorum genelde 2 haftalıkken falan o da çok çok küçük görülüyor
2 haftalık süreçten sonra kese falan oluşuyo ya sanırm kesenin süresini söyledi. En az 3 haftalıktır die düşünüyorum

Ne güzel gelmiş bebeğin :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Boşver gerisini:) çok içine sinmezse başka doktor muayenesine gidersin netlesir.

Ne güzel gelmiş bebeğin :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Boşver gerisini:) çok içine sinmezse başka doktor muayenesine gidersin netlesir.
Amin inşallah çok teşekkürler :)
Aynen yarın kontrol amaclı gitmeyi düşünüyorum geçen seferki gbi net bilgi wermezse değiştircem doktoru bakalım

X