Aşılama ilaçsız aşılama ile hamile kalan varmıııı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Lukretia

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
147
16
643
Adana
Merhaba arkadaşlar,
1,5 yıldır korunmuyoruz.Eşimde ileri hareketli sorunu var. 1 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz.Bende bir sorun yok çok şükür, yumurtlamam normal. Doktorumuz bu ay ilaçla uyarmada, sadece çatlatma iğnesi, sonrasında aşılama uygulayalım dedi. sizce başarı şansı nedir ? fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlarr:26:

merhaba canm bende yarın aşilama olucam, ilaç kullanmadım. spontan büyüyen bir folikül vardı onunla şansımızı deniicez

Merhaba arkadaşlar,
1,5 yıldır korunmuyoruz.Eşimde ileri hareketli sorunu var. 1 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz.Bende bir sorun yok çok şükür, yumurtlamam normal. Doktorumuz bu ay ilaçla uyarmada, sadece çatlatma iğnesi, sonrasında aşılama uygulayalım dedi. sizce başarı şansı nedir ? fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlarr:26:

canım benimde ilk aşılamamda kendiliğinden büyüyen 2 yumurtam vardı doktor sadece çatlatma iğnesi vurdu 1 tanesi çatladı aşılama oldum ama sonuç malesef negatif şimdi 2. aşılama için pregon iğne kullanıyorum bakalım ne olcak yumurta dahamı çok olcak cuma belli olcak

Back
X