- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
Merhaba Bülent Hocam,herşeyden önce size ve sizi bizimle buluşturan
Kazen
Beye teşekkürederim.Şuan 4.tüp bebek tedavimi görüyorum,maalesef diğer 3 denememiz pozitif sonuçlansada 1 aylıkken kese görünür görünmez sonlanıyor,geçen sene ise embriyolarda sorun bulunduğu için transfer iptal edildi,(sürekli tekrarlayan düşüklerim olduğu için bir yöntem uygulandı ve aldığımız cevap eğer transfer olursa ya yine hamile kalıp düşük yaparsınız yada down sendromlu olur cevabını aldık maalesef)sizce neden böyle bir sonuç aldık?
Şimdi yine vazgeçmedik ve deniyoruz,eşimde morfoloji bozukluğu var,yarın yumurtalarım toplanacak ve eşime ise tesa yöntemi yapılacak,sizce tesa yöntemi morfoloji açısından yararlımıdır yani bir sonuç elde edebilirmiyiz,sperm sayısında sorun yok,ayrıca kullandığımız bu tüp bebek ilaçları ileriye yönelik uzun vadede bende herhangi bir sağlık problemine yol açarmı merak ediyorum.
Doktorum 3.ve 5.gün transferi yapmayı planlıyor,yani 2 kere transfer yapılacak,sizce bu uygunmudur yada dondurup öylemi transfer yapılmalı,çünkü transfer sonrası ohss oluyorum,kafam çok karışık.
Şimdiden çok teşekkürederim,sevgi ve saygılarımla....

Şimdi yine vazgeçmedik ve deniyoruz,eşimde morfoloji bozukluğu var,yarın yumurtalarım toplanacak ve eşime ise tesa yöntemi yapılacak,sizce tesa yöntemi morfoloji açısından yararlımıdır yani bir sonuç elde edebilirmiyiz,sperm sayısında sorun yok,ayrıca kullandığımız bu tüp bebek ilaçları ileriye yönelik uzun vadede bende herhangi bir sağlık problemine yol açarmı merak ediyorum.
Doktorum 3.ve 5.gün transferi yapmayı planlıyor,yani 2 kere transfer yapılacak,sizce bu uygunmudur yada dondurup öylemi transfer yapılmalı,çünkü transfer sonrası ohss oluyorum,kafam çok karışık.
Şimdiden çok teşekkürederim,sevgi ve saygılarımla....
Son düzenleme: