İlaçsız Tüp Bebek Tedavisi Mümkün mü?

insomnia41

Yanaklarım dururken canımı sıkman çok saçma..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
748
1.522
113
Hocam iyi akşamlar,

Ben nörofibromatozis tip 1 hastasıyım bu yüzden PGT yöntemi ile tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Bunda başarı oranı nedir bilgi verebilir misiniz?
Ayrıca hocam, ablam(34 yaşında) ve teyzem meme kanseri geçirdiler bu yüzden ben de tüp bebek yönteminde kullanılan hormon ilaçları nedeniyle meme kanseri açısından risk grubunda olabilir miyim?

Cevaplarsaniz çok memnun olurum hocam iyi akşamlar. Saygılar..

Hocam iyi akşamlar,

Ben nörofibromatozis tip 1 hastasıyım bu yüzden PGT yöntemi ile tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Bunda başarı oranı nedir bilgi verebilir misiniz?
Ayrıca hocam, ablam(34 yaşında) ve teyzem meme kanseri geçirdiler bu yüzden ben de tüp bebek yönteminde kullanılan hormon ilaçları nedeniyle meme kanseri açısından risk grubunda olabilir miyim?

Cevaplarsaniz çok memnun olurum hocam iyi akşamlar. Saygılar..
merhabalar : öncelıkle dna rapor örneklerınız var ıse bızımle paylasırsanız daha fazla bılgı verebılırız. DNA testlerınız yapılmadı ıse genetık merkezıne basvurarak yapılması gereklıdır. Ardından hangı kromozomda mutasyon bulunur ıse pgd yapılabılır. Tüp bebekte kullanılan ılaclar aynı ayda vucuttan atılmaktadır. Yıllık meme kontrollerınızı yaptırmanız yeterlı olur.Bol sans dılerım.

Back