• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlahi Adalet Bu Olabilir mi?

SuUtku

La Tahzen
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
2.493
2.843
333
Engelli kızımla yıllardır okula gidip bekliyorum.
Yorgunluğunu zorluğunu tahmin edersiniz.Sakin ve sabırlı yapımla tanınırım.
5.sınıfa başladığımızda iki öğretmenle gerginlik yaşadım yok yere.müdür müdür yardımcısı bana hak verdi.o kadar bunaldım ki o dönem atak yaşadım ağır depresyon dedi doktor.çok üzüldüm
Bigün müdür yardımcısının odasındayken ikisi destursuz içeri dalıp azarlar kıvamında konuşmaya başladılar.müdür yardımcısı tepki verdi gittiler.kimsenin yanında ağlamayan ben tutamadım kendimi.

Hocam Allah a havale ediyorum artık.Başlarına gelmeden anlamayacaklar belli ki.Korkusunu yaşasınlar dedim.

Bi süre sonra rehber öğretmenle konuşup normale döndük.diğeri basit şekillerle kışkırtmaya çalıştı başaramadı.onun için asla mutlu olamaz demiştim ağlarken
Bu sene iki senelik evliliği bitmiş.
Rehberimizinde eşi doğum yaptı.hamileliğimde yaşadığım kötü süreci yaşamışlar.
Bugün anlattı.Bana "sizi çok iyi anlıyorum şimdi"dedi.
Aklıma o yıl ağlaya ağlaya söylediklerim geldi.
İçim çok garip oldu.Garip ve ürkütücü bi duygu.
İlahi adalet mi deniyor buna

Bir öğrenciyle sorun yaşamanın karşılığı evliliğin bitmesi olamaz bence. Aynı şekilde diğer öğretmenin evladıyla sınanması da öyle. Tam olarak bilmiyoruz tabii aranızda geçenleri ama sanırım zaten yıpranmışken sizi normalden fazla etkilemiş olaylar.

Bu arada sabırlar diliyorum, elleri öpülecek bir annesiniz bunu ayrı tutuyorumn

Evet bende inanıyorum ilahi adalet var is arkadaşım (sadece yemekhanede gordugum bir bayan)iftira attı bana çok üzüldüm anlattım doğruları kaç kez söyledigi amirlerime 2 gün sonra durup dururken gözlerinden rahatsızlanmis
rapor aldi(geri hizmette çalışır raporu) apar topar büyük üniversite hastanesine gitmişler
hiç kötü birsey geçirmedim içimden daha 20 li yaslardaydim arkadaşlarım senin ahin tuttu dediler

Mesele baslarina bunlar geldi oh iyi olmus degilki. Kisi kinadigini yasamadan olmezmis.

Yanlış anlaşılmasın beddua etmedim etmemde kimseye
Bebeği olan öğretmenimizle bitirdik meseleyi.
Güvenip paylaştı bebeğide daha iyiymiş çok şükür.
O gün gelince aklıma garip oldum özür diledi zamanında kırdıysam dedi hatta mutlu oldum

Ben birine ah ettim Allah sana senin gibi görümce versin dedim. Çünkü bende yarattığı travmayı ancak öyle anlayacak.

Etme bulma dunyasi da denebiliyor. Bir de alma mazlumun ah ini cikar aheste aheste var.

İlahi adalete filan inanmam. Dertsiz, sorunsuz insan yok dünyada sonuçta. Onun derdiyle sizin yaşadığınız alakasız. Sizin içiniz rahatlamış sanırım onların derdine, o ayrı. Yoksa bağdaştırmazdınız bunları.

İlahi adalete filan inanmam. Dertsiz, sorunsuz insan yok dünyada sonuçta. Onun derdiyle sizin yaşadığınız alakasız. Sizin içiniz rahatlamış sanırım onların derdine, o ayrı. Yoksa bağdaştırmazdınız bunları.
Benim içimi rahatlatan tek şey yavrumla verdiğim mücadelenin işe yaraması meyvelerini vermesi olacak bu dünyada
Ben ohh olsun iyi oldu vs diye konu açmadım ki.

Ben anlattıklarınizan ogretmen veli arasindaki egitime vs bagli herhangi bir tartışma olarak algilamadim. Olay sanki çocuğunuzun engeli ile ilgili bazı durumlarda sizi sebepsiz yere zorladilar diye anladım. Eğer öyleyse zaten allah korkusu olmayan insanlarmış. allah da onu böyle sinamis derim. Ama herhangi bir öğretmen veli tartışması ise ilahi adalet falan diyemeyiz. Kader böyleymiş deriz.

Engelli kızımla yıllardır okula gidip bekliyorum.
Yorgunluğunu zorluğunu tahmin edersiniz.Sakin ve sabırlı yapımla tanınırım.
5.sınıfa başladığımızda iki öğretmenle gerginlik yaşadım yok yere.müdür müdür yardımcısı bana hak verdi.o kadar bunaldım ki o dönem atak yaşadım ağır depresyon dedi doktor.çok üzüldüm
Bigün müdür yardımcısının odasındayken ikisi destursuz içeri dalıp azarlar kıvamında konuşmaya başladılar.müdür yardımcısı tepki verdi gittiler.kimsenin yanında ağlamayan ben tutamadım kendimi.

Hocam Allah a havale ediyorum artık.Başlarına gelmeden anlamayacaklar belli ki.Korkusunu yaşasınlar dedim.

Bi süre sonra rehber öğretmenle konuşup normale döndük.diğeri basit şekillerle kışkırtmaya çalıştı başaramadı.onun için asla mutlu olamaz demiştim ağlarken
Bu sene iki senelik evliliği bitmiş.
Rehberimizinde eşi doğum yaptı.hamileliğimde yaşadığım kötü süreci yaşamışlar.
Bugün anlattı.Bana "sizi çok iyi anlıyorum şimdi"dedi.
Aklıma o yıl ağlaya ağlaya söylediklerim geldi.
İçim çok garip oldu.Garip ve ürkütücü bi duygu.
İlahi adalet mi deniyor buna

evet aynen kardesim ILAHI ADALET .. Allah sana sabir ve ecrini versin :)

ayagin takildigina neden diye sor demisler..bazilari anlar hatasini bazilari anlamaz ama cevremde var boyle insanlar hatta 3 kisi varki hayatlari zamaninda cok iyiyken simdi berbat halde tek bir kisiye yaptiklari yuzunden bunu karma olarakda gorebiliriz iyilik yap iyilik bul kotuluk yap kotuluk bul

Bu dünyada insanların başına her şey gelebilir. Siz yavrunuzla ilgilenin ve herkesi Allah'a havale edin.

Back
X