- 19 Şubat 2014
- 2.493
- 2.843
- 333
Engelli kızımla yıllardır okula gidip bekliyorum.
Yorgunluğunu zorluğunu tahmin edersiniz.Sakin ve sabırlı yapımla tanınırım.
5.sınıfa başladığımızda iki öğretmenle gerginlik yaşadım yok yere.müdür müdür yardımcısı bana hak verdi.o kadar bunaldım ki o dönem atak yaşadım ağır depresyon dedi doktor.çok üzüldüm
Bigün müdür yardımcısının odasındayken ikisi destursuz içeri dalıp azarlar kıvamında konuşmaya başladılar.müdür yardımcısı tepki verdi gittiler.kimsenin yanında ağlamayan ben tutamadım kendimi.
Hocam Allah a havale ediyorum artık.Başlarına gelmeden anlamayacaklar belli ki.Korkusunu yaşasınlar dedim.
Bi süre sonra rehber öğretmenle konuşup normale döndük.diğeri basit şekillerle kışkırtmaya çalıştı başaramadı.onun için asla mutlu olamaz demiştim ağlarken
Bu sene iki senelik evliliği bitmiş.
Rehberimizinde eşi doğum yaptı.hamileliğimde yaşadığım kötü süreci yaşamışlar.
Bugün anlattı.Bana "sizi çok iyi anlıyorum şimdi"dedi.
Aklıma o yıl ağlaya ağlaya söylediklerim geldi.
İçim çok garip oldu.Garip ve ürkütücü bi duygu.
İlahi adalet mi deniyor buna
Yorgunluğunu zorluğunu tahmin edersiniz.Sakin ve sabırlı yapımla tanınırım.
5.sınıfa başladığımızda iki öğretmenle gerginlik yaşadım yok yere.müdür müdür yardımcısı bana hak verdi.o kadar bunaldım ki o dönem atak yaşadım ağır depresyon dedi doktor.çok üzüldüm
Bigün müdür yardımcısının odasındayken ikisi destursuz içeri dalıp azarlar kıvamında konuşmaya başladılar.müdür yardımcısı tepki verdi gittiler.kimsenin yanında ağlamayan ben tutamadım kendimi.
Hocam Allah a havale ediyorum artık.Başlarına gelmeden anlamayacaklar belli ki.Korkusunu yaşasınlar dedim.
Bi süre sonra rehber öğretmenle konuşup normale döndük.diğeri basit şekillerle kışkırtmaya çalıştı başaramadı.onun için asla mutlu olamaz demiştim ağlarken
Bu sene iki senelik evliliği bitmiş.
Rehberimizinde eşi doğum yaptı.hamileliğimde yaşadığım kötü süreci yaşamışlar.
Bugün anlattı.Bana "sizi çok iyi anlıyorum şimdi"dedi.
Aklıma o yıl ağlaya ağlaya söylediklerim geldi.
İçim çok garip oldu.Garip ve ürkütücü bi duygu.
İlahi adalet mi deniyor buna