İlahi Adalet Dedikleri..

kçük davalar ilce mahkemelerinde görülür büyük davarlar büyük sehir mahkemelerinde ...

Sosyal medya ilahi adaletin nasıl tecelli bulduğunun aynası zaten kimin like sayısı azsa Allahtan belasını bulmuş diyebiliriz unfollow edilesice diegolar

Günü gelir oyle bir an yaşarsın ki iyi ki olmamış, iyi ki terkedilmişim dersin. ben düğünüme bir ay kala terkedildim. o yıkılan hayallerin altından kalkamam sanıyordum. ama suan iyi ki olmamış şükürler olsun diyorum. ve o zamanlarda kendimi kötü hissettiğim her an kadınlar kulubu bdv'de kendimi buldum. o kadar çok derdi olan arkadaşımız var ki burda, onların derdine bakıp kendi derdimi unuttum. sonuc atlattım. hemde hiçbir şekilde aklıma bile gelmiyor. üzerinden 1 sene geçti ve şuan beni terkeden kişi ve ailesi helallik için peşimde dolaşıyorlar. asla arkama dönüp bakmam.
Hee bir de şu var, ben terkedildim ama o kişi ile ne sanal ortamda ne de başka bir şekilde iletişime geçtim. kesinlikle bir kere sosyal ortamda adını dahi aratmadım. sana tavsiyem sakın muhatap olma. içine göm acını ama ona karşı sesini bile çıkarma. fotoğraflarına bakma. adını dahi anma. sana yaşattığı iyileri değil, kötülükleri düşün. gün gelecek Allah'ın sevgili kuluymuşum diyeceksin.
üzül, ağla, acını yaşa ama herşey de bir hayır olduğunu sakın unutma.

ne azı ne çoğu bir gün herkes yaşattığını yaşar yaşasın da ve ben beni üzen kıran inciten hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum.

Kimsenin hakkı kimsede kalmaz,er ya da geç ilahi adalet mutlaka tecelli edecektir. Sosyal medyaya bakıp aldanmayın çünkü görünürde herkesin hayatı masal gibi,halbuki işin aslı öyle olmuyor. Gerçekten mutlu olan insan bunu bu kadar göze sokmaya gerek duymaz.

Eminim ki birgün karşına biri çıkacak ve iyiki bu üzüldüğün kişiyi bırakmışım diyeceksin. Hatta üzüldüğüne üzüleceksin. Allah büyük, sadece zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…