İlahi Adalet falan yok

Sarahben

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
810
2.039
313
İstanbul
Daha önce konular açmıştım. Aldatma , boşanma, davetiye gönderip evlenen ex ve karısı. Ve dahası.
Bugün ex şerefsizi ve karısını elele , karısı hamile, karnı burnunda görmek de nasip oldu.
Bir kez daha anladım ki kötüye hiçbir şey olmuyor.Beni kanser etti kendileri keyfinde aleminde yaşıyor. Evet ben kuzumla yeni bir hayat kurdum kimseye muhtaç olmadan yaşıyorum.Ama evli adamla birlikte olup yuva yıkan bir o.. kızımın kardeşini doğurmasını hazmedemiyorum.Hayat devam etse nolur benim ve yavrumun ahı ile bile kötülere birşey olmuyor.Sadece Allah a havale edip , adaletine güvenmiştim.
Merak edenler olur belki, Yüzlerine bakmadan yanlarından geçtim.Ex şerefsiz kafasını önüne eğip hızlandı beni görünce.
Asla bişey söylemeyi düşünmedim , asla muhatap olmadım. Ama kalbimde ki o yumruk daha da büyüdü, nefes alamıyorum artık

Evet çok yıpranmışsınız ne deseniz haklısınız ama derler ya adalet topalmış geç varırmış gideceği yere ama varır sizde duyarsınız

ilahi adalet er gec tecelli edecektir ALLAH HİC Bİ KULUNUN HAKKİNİ BASKA BİR KULA YEDİRMEZ EMİN OL AMA ZORDUR SABRETMEK RABBİM SENİ VE YAVRUNU KORUSUN

Konu sahibi aynı şeyi yaşadım. Yuvamı yıkan kadınla eski kocam evlendi ve çocukları oldu. Önceleri çok taktım kurban psikolojisine girdim ama baktım bunun bana bir faydası yok önüme baktım kariyerime odaklandım ve şuan özgür, arabasını almış, kızının hayat standartını yükeltmiş bir kadın olarak yaşıyorum. bu birazda şans işi evet ama onun kötü olmasını bekleyip ahınızın tutmasını dört gözle beklerseniz kendi hayatınızı kaçıracaksınız.affedin gitsin

İnsanlardaki Dünya adaletli bir yerdir yanılgısı gerçekten çok ilginç. Dünya adaletli bir yer değildir konu sahibesi. Hiç bir zamanda olmayacak. Siz de planınızı birilerinin acı çekmesi üzerine değil kendi mutluluğunuz üzerine kurun bence. Bu gereksiz beklentiler çok yorar çünkü sizi.

Acele etmeyin. Allah'ın adaleti şaşmaz. Elbet mazlumun ahı çıkar. Onunda ne zaman olacağını yalnızca Allah bilir.
Allah yardımcınız olsun.

Kimsenin hikayesi bitmedi daha , dur ve izle belki de sonlarını o yaptıkları çocuk getirecek, kim bilir...

Şunu da ekleyeyim , 2 kardeşimi ve annemi terkeden babam tek başına acınacak halde baraka gibi bir yerde ölü bulundu, ha sevinmedim asla hatta ağladım ama Allah herkese bir son hazırlamış buna emin ol , biz okuduk meslek sahibi olduk gayet rahat hayatlar elde ettik ama o kötü bir son ile veda etti dünyaya, eden buluyor...

Sarah sen başın dik yürürken başkaları başını ediyor. Bu bile ilahi adalet değil midir. Bende ihanet yüzünden dava aşamasındayım. O küçük bebeğin bir suçu yok. Sana evladına mutluluk dilerim. Lakin görüyorum ki içindeki hırs geçmemiş. Mesela ne olursa, başlarına ne gelirse mutlu olacaksın. Sen yüce gönüllü olarak kal, her şeyin sırası var acelesi yok unutma. Birçde şu var ilahi adalet sen içinde taşıdığını bıraktığında yerini bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…