Mrb arkadaslar bundan onceki konularimda esimle ayrilmak uzereydik cok yalan soylemesi benden gizli telefonda gorustukleri filan vardi. Bana surekli babamin evini gosteriyodu hani... bende nasil evliligimi kurtaririm die buraya yazmistim...
Nese simdi anlatacaklarima inanamazsiniz belki ama son durumu anlatmaya geldim. 2 3 hafta oncesine kadr terk etmeyi dusundugum siralar esimi yakaladim bi baskasiyla konusurken ole cinsel icerikli sohbet yoktu fakat benimle olan sorunlari anlatmis karsidaki hasbamda kendisini ove ove bir kalmis esime ben boleyim soyleyim die. Nese o gun temiz iki tokatini yedim telefonunu kurcaladigim icin... o gun soz verdi herseyi sildi yeni bi baslangic yaptik... Allah'im herseyi cikaracak ya bu benim esim tefonuna bi uygulama yukluyo konustugu kisilerle ses kayitlarini saklayan bi uygulama.. tabi ben o uygulamayi yeniden yukledim cunki bana soz verdigi gun silmisti.. nese bir suru ses kaydi.... bir degil bir kac kadinla konustugunu ogrendim.. kimisi sohbet kimisi +18 muhabbet. Bunlari kendi telefonuma attim. Zaten gunler oncede gorumceme kardesiniz kadinlarla mesajlasiyo die anlatmistim. O da kayin valideme anlatmis oda herkese anlatmis ailede anlayacaginiz. Nese hafta sonu kayin val8deme gittik ben kizi uyutmak icin odaya gittim kayin validemde arkadan geldi. Ona bir guzel kayitlari dinlettim. Cunki benim yalan soyledigimi abattigimi dusunuyodu. Dinledikce yerin dibine girdi girdi cikti. O gun esimi bir guzel kalayladilar. Yemin verdirip tovbe ettirdiler.. simdi telefonu her an elimde saklamiyor. Yani yapiyosada evde yapmiyo. Yataklar birlesti sorun yok gibi bende alttan aliyorum. Fazla konusmamdan sikayetciydi konusmuyorm...
Asil mesele kucuk gorumcemde ayni sorunlari yasiyo benle hergun siddet gordugunu.ayrilacagini filan soyledi esimin yanin da ablattiklari seyler bizimkiyle bire bir... o anlattikca ben kendimi gordum. Esimde anlamistir heralde allaha havale ettim ben surekli yuzune ilahi adalete guveniyorm insallah aynisi senin de basina gelir dedim. Iste geldi. Ama gorumceme sevinmiyorum tabiki iki cocugu birde yeniden hamile oldugunu ogrendim
Umarim bundan sonra her sey daha iyi olur...