- 23 Nisan 2012
- 214
- 47
- 323
- Artik uyuyamiyorum gun icinde kendi kendime konusup ah ediyorum. Allaha havale ediyorum ama yapilan haksizligin dolandiriciligin iftira atip hak yemenin gercekten yanina kalmayip bin turlu cekenlet var mi ki? Hic sahit oldunuz mu? Eski esim annesi ablasi evimi bosalttilar. Esyalarimi spotcuya satmislar. bir ignemi vermedi cocugumun da dahil kiyafetler her seyimiz gitti. avukatti babamin senetlerinden paralarini yedi. Bana ve cocuguma cok eziyet etti. Simdi esyalarimin icinde oturuyolar annesiyle ablasiyla ceyizlerim cocugumun ultrason fotolari oyuncaklari hatiralari.. Cocugumu almaya cok ugrasti vermemek icin lanet olsun esyasina dedim anlasmali bosandim. 15 sayfa iftiralar yalanlar yazdim dilekcesinde.. Igrenc ahlaksizlarin icine dusmusum
babam da vefat etti ugrasamiycam cocugum yanimda ya yeter dedim. Adalet savasina son verdim anlasmali bosandim. Ilahi adalet var yanina kalmaz dediler.. Icim cok aciyo ama duzenim yok guven duygum bitti. Bu dunyada da ceksin istiyorum hepsi rabbim bana gostersin tez zamanda. Varsa basiniza gelen anlatir misiniz belki de biraz inanmaya ihtiyacim var. Edenin cektigine yanina kalmadigina..