• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilahi adalet var mi gercekten??

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
  • Artik uyuyamiyorum gun icinde kendi kendime konusup ah ediyorum. Allaha havale ediyorum ama yapilan haksizligin dolandiriciligin iftira atip hak yemenin gercekten yanina kalmayip bin turlu cekenlet var mi ki? Hic sahit oldunuz mu? Eski esim annesi ablasi evimi bosalttilar. Esyalarimi spotcuya satmislar. bir ignemi vermedi cocugumun da dahil kiyafetler her seyimiz gitti. avukatti babamin senetlerinden paralarini yedi. Bana ve cocuguma cok eziyet etti. Simdi esyalarimin icinde oturuyolar annesiyle ablasiyla ceyizlerim cocugumun ultrason fotolari oyuncaklari hatiralari.. Cocugumu almaya cok ugrasti vermemek icin lanet olsun esyasina dedim anlasmali bosandim. 15 sayfa iftiralar yalanlar yazdim dilekcesinde.. Igrenc ahlaksizlarin icine dusmusum:( babam da vefat etti ugrasamiycam cocugum yanimda ya yeter dedim. Adalet savasina son verdim anlasmali bosandim. Ilahi adalet var yanina kalmaz dediler.. Icim cok aciyo ama duzenim yok guven duygum bitti. Bu dunyada da ceksin istiyorum hepsi rabbim bana gostersin tez zamanda. Varsa basiniza gelen anlatir misiniz belki de biraz inanmaya ihtiyacim var. Edenin cektigine yanina kalmadigina..

Allah yardımcınız olsun.
O sabinin hakkını yedilerse İnan gözüne gösterir Rabbim. Ama sen sabret. Şer insana bulaşma sana pislik sıçratmasınlar daha fazla.

Ne halleri varsa görsünler, ki Emin'im ölmeden hatalarını anlayarak gidiceklerdir öbür tarafa.

Eşin olacak adam müsveddesi en baştada, inşallah çekerler hepsini.

Allah bazen kişinin cezasını bu dünya da vermezmiş ah eden kulu hataya düşüp ohh çekmesin diye. İçinizi ferah tutun siz ah etmeseniz bile o hakkını yedikleri sabinin hakkı düşer peşlerine. İçinizi ferah tutun şu mübarek günlerde Allah a havale edin. Rabbim biliyor kime ne vereceğini kime ne edeceğini...

Bunlar nasil yaratiklar ya.
Ben ilahi adalete inanmam konu sahibi ama boylelerinin mutlaka burnu b.ktan kurtulmuyor. Pisliklerinde bogulsunlar. Sinirim zipladi gece gece diyecek sey bulamadim.

Bu mübarek günde ettiklerini bulmalarını diliyorum.

Evladın sana yeter. Gerisini koy gitsin. Rabbim sizi birbirinizden ayırmasın.

Yaşadık ve gördük ilahi adalet var ama siz bunu görmeyi yada size gösterilmesini istemeyin yaradana havale edin ve arkanizi dönün. Evladiniz yeter gerisi bi sekilde hallolur.

tabiki var sen saniyormusun Allahu Teala yanına bırakır sakın sakın böyle düşünme belki görürsün belki gormezsin ama hiç kimsenin yaptığı yanına kalmaz O merhamet edenlerin en hhayırlısıdır. kirik kalplerdedir ve adaleti hiç şaşmaz. ya bu dünyada ya öbür Dünyada mutlaka adaletini tecelli ettirecektir. sen buna tam teslimiyeti ol
Ne güzel demiş bir arkadaş yorumlarda okudum Allah bazen bu dünyada vermez kulu, nefsinden oh çekmesin diye bunu unutma ve kalbini ferah tut rabbim yar ve yardımcın olsun ağır imtihan olmuşsun kazananlardan olman dileğiyle ..

• Artik uyuyamiyorum gun icinde kendi kendime konusup ah ediyorum. Allaha havale ediyorum ama yapilan haksizligin dolandiriciligin iftira atip hak yemenin gercekten yanina kalmayip bin turlu cekenlet var mi ki? Hic sahit oldunuz mu? Eski esim annesi ablasi evimi bosalttilar. Esyalarimi spotcuya satmislar. bir ignemi vermedi cocugumun da dahil kiyafetler her seyimiz gitti. avukatti babamin senetlerinden paralarini yedi. Bana ve cocuguma cok eziyet etti. Simdi esyalarimin icinde oturuyolar annesiyle ablasiyla ceyizlerim cocugumun ultrason fotolari oyuncaklari hatiralari.. Cocugumu almaya cok ugrasti vermemek icin lanet olsun esyasina dedim anlasmali bosandim. 15 sayfa iftiralar yalanlar yazdim dilekcesinde.. Igrenc ahlaksizlarin icine dusmusum:KK43: babam da vefat etti ugrasamiycam cocugum yanimda ya yeter dedim. Adalet savasina son verdim anlasmali bosandim. Ilahi adalet var yanina kalmaz dediler.. Icim cok aciyo ama duzenim yok guven duygum bitti. Bu dunyada da ceksin istiyorum hepsi rabbim bana gostersin tez zamanda. Varsa basiniza gelen anlatir misiniz belki de biraz inanmaya ihtiyacim var. Edenin cektigine yanina kalmadigina..
uzun vadede hep kötülük yapanlar kaybediyor emn ol
hemen görmezsiniz ama uzun vadede siz mutluyken onların yaşadıklarına bakıp iyiki diyeceksiniz bence:)
benim anneme de ne eziyetler etmişler annem de babama ya boşanırız ya da taşınacağız demiş taşındılar Ankara'ya iyiki de
şimdi biz mutluyuz onlar mutsuzlar gerçekten orada birbirlerini yemeye devam ediyorlar..

gerçekten ilahi adalet var akıllanan insan yok yakında yada eninde sonunda çökerler.eline çekirdeğini alıp çitler izlersin.inan intikam almak için günaha gireceğine bu saaten sonra izle daha iyi.hangi haram zıkkım kime yaramış bu dünyada

Ah bu ülkede alnı ak çok kadın avukatımız var (özellikle kadın diyorum boşanma davalarında daha iyi olduklarını düşünüyorum, kendileri yaşamasalar bile bu toplumda kadın olmanın ne olduğunu biliyorlar) o eşine iftiralarını yedirip burnundan getirecek.
Neyse geçmiş geçmişte kalsın, Allah'a havale et , içindeki kin yerine elinde olanlarla mutlu olmaya çalış. Şimdiye kadar çektirmişler bundan sonraki hayatını etkilemelerine izin verme arkadaşım.

Allah yarına bırakır da yanına bırakmaz demişler, hiç merak etmeyin , Allah yarattığı kulunu başıboş bırakır mı, heleki o sabinin hakkını...
Belki zaman alır ama elbet yaşattıklarını yaşarlar da siz görürsünüz yada görmezsiniz .
Ama zaten o kötülükleri ile onların mutlu olmaları zor..

Allah sabir, sakinlik versin... Allah kuluna kötülük yapmaz bu yuzden Allahindan bul deme.. Allahindan bulursa iyilik bulur.. Insallah dunya gozuyle ne cektirdiyse aynisini ceker...

Back
X