Allah yardımcınız olsun. öncelikle tavsiyem kesinlikle beddua etmeyin. ve herşeyde Allah'a sığının. biz boşanmadık ama dava açılıp o aşamalara geldik. kızım 4 aylıktı evi terketti eşim. beş kuruşsuz kaldık. doğum iznindeydim aldığım toplu paraları bile almıştı. arabayı bırakmıştı 2 ay sonra kızım rahatsızlandı çocuğunun rahatsız olduğunu bile bile arabayıda alıp götürdü. sırf beni zor durumda bırakıp yalvarmam için yaptı hepsini. ama hiç boyun eğmedim isyanda etmedim. sessiz sessiz ağladım. Allah bir şekilde denk getirdi. eşya para araba nedirki emin olun Allah başka yerden veriyor. siz yeterki buna inanın. zor günler bitecek emin olun. her gece iki gündüz arasındadır. karanlığın en koyu olduğu an aydınlığın en yakın olduğu andır

sabır ve mutluluk diliyorum. ben yaşadıklarımı yazıyordum hep o da rahatlatıyordu. hala saklarım. büyüdüğünde kızıma vericem birlikte neler yaşadığımızı o da bilsin diye. biz ayrılmadık benim geri adım atmayışım eşimi akıllandırdı. davayı geri çekip burnunu sürte sürte geri geldi. son şansını verdim. nasıl kullanmak isterse ona bağlı. tekrar tavsiyem:
yanlızken ağlayın
eşinize karşı güçlü ve asil durun
eşyanın peşine düşmeyin emin olun onlarada yaramıcak. bugün kazançlı gibi görünselerde kaybeden onlar olacak
bunu bana göstersin Allahım da demeyin zaten bir şekilde gösteriyor.
bu günler geçicek emin olun
siz zıtlaştıkça dahada çok yıpratmaya çalışacaklar bırakın salın gitsin. o aşamalarda biraz zor oluyor illaki ama ben başardıysam eminim sizde başarabilirsiniz.