• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilahi adalet var mi gercekten??

Şöyle olsun böyle olsun deme Allaha havale et.beddua etme dönüp gelmesin sana.Rabbim yardimcin olsun.

Evet ben ilahi adalete inaniyorum. cenneti de cehennemi de burda yaşarsin. Kime ne yaptınsa alıyosun ben çok şahit oldum buna ve inanin o kişiler için de üzülnedim. Hak ettiğini aldı

Var.Gecen sene hoş olmayan bir sebepten bosandim..Buna sebep olan kaynimdi ve oda evli. Yemin ederim benim yaşadığım olayin aynısını fakat şahıslar farklı oda yaşadı ve boşanmanın eşiğinden döndü..Ağzım açık izledim olanları bu kadar olur dedim.. ilahi adalet var ve Rabbim çok büyük emin olun Rabbim yureginize ferahlık versin..

Var.Gecen sene hoş olmayan bir sebepten bosandim..Buna sebep olan kaynimdi ve oda evli. Yemin ederim benim yaşadığım olayin aynısını fakat şahıslar farklı oda yaşadı ve boşanmanın eşiğinden döndü..Ağzım açık izledim olanları bu kadar olur dedim.. ilahi adalet var ve Rabbim çok büyük emin olun Rabbim yureginize ferahlık versin..
Ama onlar ayrılmamış yine de sizin yaşadığınız acıları yaşamamışlar

• Artik uyuyamiyorum gun icinde kendi kendime konusup ah ediyorum. Allaha havale ediyorum ama yapilan haksizligin dolandiriciligin iftira atip hak yemenin gercekten yanina kalmayip bin turlu cekenlet var mi ki? Hic sahit oldunuz mu? Eski esim annesi ablasi evimi bosalttilar. Esyalarimi spotcuya satmislar. bir ignemi vermedi cocugumun da dahil kiyafetler her seyimiz gitti. avukatti babamin senetlerinden paralarini yedi. Bana ve cocuguma cok eziyet etti. Simdi esyalarimin icinde oturuyolar annesiyle ablasiyla ceyizlerim cocugumun ultrason fotolari oyuncaklari hatiralari.. Cocugumu almaya cok ugrasti vermemek icin lanet olsun esyasina dedim anlasmali bosandim. 15 sayfa iftiralar yalanlar yazdim dilekcesinde.. Igrenc ahlaksizlarin icine dusmusum:KK43: babam da vefat etti ugrasamiycam cocugum yanimda ya yeter dedim. Adalet savasina son verdim anlasmali bosandim. Ilahi adalet var yanina kalmaz dediler.. Icim cok aciyo ama duzenim yok guven duygum bitti. Bu dunyada da ceksin istiyorum hepsi rabbim bana gostersin tez zamanda. Varsa basiniza gelen anlatir misiniz belki de biraz inanmaya ihtiyacim var. Edenin cektigine yanina kalmadigina..

Ama onlar ayrılmamış yine de sizin yaşadığınız acıları yaşamamışlar
Yani ? Benden daha kötüsünü yaşamışlar haklarını gasp etmişler Rabbim yanlarına koymaz. Siz aksini mı düşünüyorsunuz anlamadim

Yani ? Benden daha kötüsünü yaşamışlar haklarını gasp etmişler Rabbim yanlarına koymaz. Siz aksini mı düşünüyorsunuz anlamadim
bende ilahi adaletin tecelli edeceği günü bekliyorum o yüzden merak ettim gerçekten eden bulur mu diye

Ilahi adalet var midir bilemem ama bugune kadar bana yamuk yapan herkesin aci cektigine sahit oldum , oyle yada boyle baslarina bela geldi ve kat be kat fazlasini yassadilar
Sen duzgun ol , geride birak olanlari , evladina saril , o dunyalara bedel zaten
Birak onlar da kendi .oklarinda bogulsunlar

bende ilahi adaletin tecelli edeceği günü bekliyorum o yüzden merak ettim gerçekten eden bulur mu diye
Pardon ben onlar derken konu sahibinden bahsediyosunuz sanmıştım kaynimlari diyosunuz. Yasadi aynı acıları yani şöyle. Benim kaynım avukat Eltim biraz para düşkünü o boşanmayı göze alamadi ama üç ay ayri kaldilar. Bende yedi ay ayri yaşadım gerçekten siz görseydiniz olanları sizde bu kadar olur derdiniz emin olun ki ilahi adalet var isyan etmeden beklemek lazım.

Bir dé konu sahibi gecen gun basima gelen olay , yolda arabanin teki taciz etti ama ne etmek , saga geciyorum arkama kiriyo , sola geciyorum yine arkama kiriyo
Allahindan bul diye bagrindim arabada , sonra baska yola saptim o duz gitti
15 dakika sonra evimin yoluna girdim bi baktim bu pislil benim evin onunde arabasi bozulmus millet itiyor arabasini
Oyle bir gulmusum ki arabada , aninda tecelli diye buna derim dedim :)

Pardon ben onlar derken konu sahibinden bahsediyosunuz sanmıştım kaynimlari diyosunuz. Yasadi aynı acıları yani şöyle. Benim kaynım avukat Eltim biraz para düşkünü o boşanmayı göze alamadi ama üç ay ayri kaldilar. Bende yedi ay ayri yaşadım gerçekten siz görseydiniz olanları sizde bu kadar olur derdiniz emin olun ki ilahi adalet var isyan etmeden beklemek lazım.
Umarım bundan sonra çok çok mutlu olursunuz.Hayat kısa neden hayatı bize zindan ederler ki

Biz izin veriyoruz da ondan. Sen kim köpek muamelesi yapsaydik bize değil onlara zindan olurduSizin ne sikintiniz var bilmiyorum ama emin olun sizden değerli değil hiç birşey ilahi adaleti dusunmeyin onlarla yasamayin zamanı geldiğinde Rabbim bak kulum intikamını aldım diyecektir..Bu arada amin sizde mutlu olun dusunmeyin ötesini berisini

Sana bir olay anlatayım
Dokuz çocuğunu bırakıp kızı yaşında biriyle evlenen bir adam düşün bu adam ki karısını hor görüyordu sarkmış göbeğini cahilliğini küçümsüyordu eee nede olsa yeni karısı hem kültürlü hemde gençti
Çocullarına kesinlikle yardımı dokunmadı babadan kalma malı vardı adamın dönemin ağası beyiydi çocuklarını ve eski karısını evden kovdu çocuklar istanbula gittiler çalışıtılar anneleri yemek yaptı çamaşır yıkadı destek oldu çocuklarına o zaman yaşadıkları sefaleti anlatmak mümkünmüdür bilemiyorum zamanla durumları düzeldi küçük bir atölye açtılar kendilerine ve bugün çok çok iyi durumdalar
Adama gelince kanser oldu eşi evden kovdu malı mülkü hiçbirşeyi kalmadı ve kadının dizlerine kapanıp helallik istedi
İlahi adalet midir nedir bilememde inanılmaz tatmin edici bir sondu

Sana bir olay anlatayım
Dokuz çocuğunu bırakıp kızı yaşında biriyle evlenen bir adam düşün bu adam ki karısını hor görüyordu sarkmış göbeğini cahilliğini küçümsüyordu eee nede olsa yeni karısı hem kültürlü hemde gençti
Çocullarına kesinlikle yardımı dokunmadı babadan kalma malı vardı adamın dönemin ağası beyiydi çocuklarını ve eski karısını evden kovdu çocuklar istanbula gittiler çalışıtılar anneleri yemek yaptı çamaşır yıkadı destek oldu çocuklarına o zaman yaşadıkları sefaleti anlatmak mümkünmüdür bilemiyorum zamanla durumları düzeldi küçük bir atölye açtılar kendilerine ve bugün çok çok iyi durumdalar
Adama gelince kanser oldu eşi evden kovdu malı mülkü hiçbirşeyi kalmadı ve kadının dizlerine kapanıp helallik istedi
İlahi adalet midir nedir bilememde inanılmaz tatmin edici bir sondu
Çok etkileyici bir olay böyle şeyler sadece filimlerde olur sanırız

Ilahi adalet var mi yok mu bilmem ama soyle bir olay anlatayim.annemle babam ben ilkokuldayken bosandilar.bosanmadan once annem baaanneme oglun coluguna cocuguna bana eziyet ediyor yuvamiz yikilacak bosanma asamasindayiz oglunla konussan annesi olarak falan demis.o da anneme ne yapayim bosaniyorsaniz beni ilgilendirmez demis.evlilerkende anneme iyi davranmazmis.neyse annem babam bosandilar.babam baskasi ile evlendi.baba tarafindan hic kimse bizi arayip sirmadi yillarca.surda da torunlarimiz yigenlerimiz vardi acaba nasillar demedi.annem tek basina binbir guclukle babamdan tek kurus nafaka almadan(vermedi cunku vermemek icin her turlu yalana basvurdu annemde lanet olsun senin parana dedi)kardesimi ve beni okuttu buyuttu.bu arada babamin esi dedeme hayvan diye bagirmis.dedem etrafinda sevilen sayilan saygin bir insandi.herkese rezil etmis bunlari.adam 2 ay sonra kahrindan oldu.dedem olunce babam ve esi cenazeden bankata kosmuslar acaba dedemin bankada parasi var mi diye.bir daha da ne babamla ne de esiyle gorusmediler zaten baba tarafim.evlenecegim sira ne olduysa beni aradi baba tarafim.dugunume gelmek istediler yok demedik.geldiler takilarini taktilar vs vs...bundan 4 sene once halam vefat etti.cenazesi icin gittim baaanneme.baktim elinde bir album girdi iceri baannem.albumde annemle babamin dugun fotograflari birlikte cekildikleri fotolar.bu annenle babanin albumu dedi babaannem.hep sakladim annenin fotograflarini o benim gelinim ilk gozagrim degerini bilememisim kiymetlimin dedi basladi aglamaya.onca yasananlara ragmen kizamadim uzuldum onun o haline.80 yadindaki kadin.annem de affetti sonra onlari.simdi gorusuyoruz hem annem hem biz.annem hala onlarin kiymetli gelinleri(gec de olsa anladilar)hicbirisi ne babamla ne de esiyle gorusmuyor yillardir.dedem vefat ettiginde evlatliktan reddetmis onu baaannem ne sen ne de karin bu eve adim atamazsiniz demis.simdi onlar gorusmuyor biz gayet iyiyiz.

Bence de var.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Allah yardimcin olsun bu saatten sonra iyiliklere guzelliklere ciksin yolunuz.

Var tabii.. kimsenin yaptığı haksızlık yanına kar kalmaz merak etme..

Canım benim yazdıklarına çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama şunu bil ilahi adalet var ve Birgün mutlaka tecelli Edecek hiç korkma sabır ve dua ile kal canım

• Artik uyuyamiyorum gun icinde kendi kendime konusup ah ediyorum. Allaha havale ediyorum ama yapilan haksizligin dolandiriciligin iftira atip hak yemenin gercekten yanina kalmayip bin turlu cekenlet var mi ki? Hic sahit oldunuz mu? Eski esim annesi ablasi evimi bosalttilar. Esyalarimi spotcuya satmislar. bir ignemi vermedi cocugumun da dahil kiyafetler her seyimiz gitti. avukatti babamin senetlerinden paralarini yedi. Bana ve cocuguma cok eziyet etti. Simdi esyalarimin icinde oturuyolar annesiyle ablasiyla ceyizlerim cocugumun ultrason fotolari oyuncaklari hatiralari.. Cocugumu almaya cok ugrasti vermemek icin lanet olsun esyasina dedim anlasmali bosandim. 15 sayfa iftiralar yalanlar yazdim dilekcesinde.. Igrenc ahlaksizlarin icine dusmusum:KK43: babam da vefat etti ugrasamiycam cocugum yanimda ya yeter dedim. Adalet savasina son verdim anlasmali bosandim. Ilahi adalet var yanina kalmaz dediler.. Icim cok aciyo ama duzenim yok guven duygum bitti. Bu dunyada da ceksin istiyorum hepsi rabbim bana gostersin tez zamanda. Varsa basiniza gelen anlatir misiniz belki de biraz inanmaya ihtiyacim var. Edenin cektigine yanina kalmadigina..
Uzulme canim gun gelir hesabini oderler olmeden hangi yuva yikan mutlu olmus ilerde basina buyuk felaketler gelir.bizim bi tanidik vardi iki evladinida alamadi kadini kandirip.annesine gondermisler.anahtrini filan almslar cocuklarinda yalan soylemisler cocuklar baska turlu biliolardi annelerini.okdr ah etmistiki yillar sonra kaynana girtlak kanseri oldu .kizi kocasindan ayrildi evine dondu hic huzurlari kalmadi iftra atanlarin sonnu ii bitmiyo illa rabbim onlara cezasini veriyor

Back
X