ilam ve tebligat

emotionum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
286
1
96
İzmir
asliye hukuk mahkemesine ait bir ilam ( tazminat davası) karar 1996 yılına ait ve daha tebliğ edilmemiş, zamanaşımı söz konusumu(temyiz yönünden de olabilir)
avukat arkadaşlara teşekkür ederima.s.

Asliye hukukta temyiz süresi gerekçeli kararın tebliğinden itibaren 15 gündr.Yani temyiz süresi tebliğden itibaren başlar.Neden tebliğ edilmemiş?

hayır hayır yanlış anlattım
12 yıl tebliğ edilmemiş. bu nedenle kesinleşmemiş. zamanaşımı söz konusumuuu
temyiz açısındandan şöyle soruyorum tebliğ edildikten sonra bu yönde temyiz edebilirmiyiz.

Canım tebliğe çıkarmada kesin bir süre yok diye biliyorum.En azından şöyle diyim ben bu kadar süre beklenip tebliğe çıkarılmayan bir karara ya da olaya rastlamadım.Çok uzun bir süre 10 yıl şaşırdım.Ama benden sene olarak meslekte daha tecrübeli olan veya böyle bir olayla karşılaşan meslektaşlarım sana daha iyi yardımcı olur.

Canım tebliğe çıkarmada kesin bir süre yok diye biliyorum.En azından şöyle diyim ben bu kadar süre beklenip tebliğe çıkarılmayan bir karara ya da olaya rastlamadım.Çok uzun bir süre 10 yıl şaşırdım.Ama benden sene olarak meslekte daha tecrübeli olan veya böyle bir olayla karşılaşan meslektaşlarım sana daha iyi yardımcı olur.

teşekkürler canım bende merak ettim

Back
X