- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
bildiguniz uzere 4 aydir nisanlimi unutmak icin sacmalama rekoru kiriyorum yapmadigim sey kalmadi.. ve bugun son vurusu yaptik eski sevgilimi aradim 6 sene sonra.. yanu unideki sevgilimi.. kendisi ile 8 ay bi flort donemimiz olmus ve anlasamadigimi icin ayrilmistik.. cunku dengesiz piskopatn kro ve para duskunu ve cok maco tespihli felan yani benim ruhuma hitap etmeyen biri.. ama gel gordki ilk ayrildigimiZda ben kendimi yerlere atmistim 1 sene boyubca bana geri donmesini beklemis onu hayatimin aski unutulmaZim ilan etmistim.. evet kendime oyle cok guluyorum ki yok yok kiziyorum len bu adamdan kurtulduguma duva etmem gerekirkeb ben niye 1 sene yas tutmusum of off diyerekten demekki asklar unutuluyormus ya dedim aradim onu soka girdi tabi konusmaya basladik ben sirf sohbet icin aramistim dostca hani onu unutabildiysem demekki nisanlimi da unuturum diye guya avutmak icin kendimi... ama bit pazarina nur yagmadigi gibi o piskopati basima bela aldim sanirim korkuyorum tirsiyorum arkadaslar ben onu sinirlendirmeden nasil uzaklasirim bu adam askina eskiya deli dengesiz bi adam iletisim sifir nasil uzaklasicam simdi hergun arar acmazsam is yerime gelir rezil eder... BİR GUNCELLEME YAPİYORUK EDEPSİZCE BİR YORUM GORDUM SİNİRLERİM BOZULDU ! ESKi Erkek arkadasim beni aramadi birdaha bende onu engelledim korktugum olmadi yani .. neden niye yaptim hesabina girmiyorum ben biliyorum neden yaptigimi uzun uzun aciklama geregi duymadim sadece basina bela olmasindan korkmustum ama korktugum olmadi 

Son düzenleme: