ttwin Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 428 Emoji Skoru 164 Puanlar 103 Yaş 43 26 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ttwin #1 Merhaba Adana’da doç.dr ilay gözükara ile tüp bebek geçmişi olan var mı?
cemre0 Guru Kayıtlı Üye Katılım 28 Ekim 2011 Mesajlar 243 Emoji Skoru 105 Puanlar 303 Yer Adana 19 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi ttwin #2 ttwin .!.: Merhaba Adana’da doç.dr ilay gözükara ile tüp bebek geçmişi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman olmuş ama cevap vermek istedim. Ben varım kendisiyle uzun süre tedavimiz oldu ama 2. Transfer de pozitifi gördük şükür
ttwin .!.: Merhaba Adana’da doç.dr ilay gözükara ile tüp bebek geçmişi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman olmuş ama cevap vermek istedim. Ben varım kendisiyle uzun süre tedavimiz oldu ama 2. Transfer de pozitifi gördük şükür
ttwin Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 428 Emoji Skoru 164 Puanlar 103 Yaş 43 21 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi ttwin #3 cemre0 .!.: Çok uzun zaman olmuş ama cevap vermek istedim. Ben varım kendisiyle uzun süre tedavimiz oldu ama 2. Transfer de pozitifi gördük şükür Genişletmek için tıkla... 2022 deki msjımla karşılaşmak bir tuhaf oldu teşekkür ederim yine de cevabınız için lab koşulları güvenilir mi sanırım medline da idi
cemre0 .!.: Çok uzun zaman olmuş ama cevap vermek istedim. Ben varım kendisiyle uzun süre tedavimiz oldu ama 2. Transfer de pozitifi gördük şükür Genişletmek için tıkla... 2022 deki msjımla karşılaşmak bir tuhaf oldu teşekkür ederim yine de cevabınız için lab koşulları güvenilir mi sanırım medline da idi