İlber Ortaylı fanından Tuğçe Kazaz’a şoke eden cevap

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.bugun.com.tr/magazin/tugce-kazaz-neye-ugradigini-sasirdi-haberi/1755402

İlber Ortaylı fanından Tuğçe Kazaz’a şoke eden cevap
İlber Ortaylı'nın dünkü söyleşinde değindiği konular üzerine eleştiri yapmaya çalışan Tuğçe Kazaz, Twitter'dan aldığı cevap karşısında neye uğradığı şaşırdı.

Tuğçe Kazaz Anadolu Ajansına yaptığı açıklamalardan sonra sosyal medyada eleştri yağmuruna tutuldu. Eleştirilere cevap vermekten kaçınan Kazaz ise Tarihçi- Yazar İlber Ortaylı'ya çattı

Tarihçi-Yazar İlber Ortaylı'ya ''Sn. İlber Ortaylı sen ve senin gibiler, bu millette hep bir istişkafi heyeti gözüyle bakmadınız mı?'' diye soran Tuğçe Kazaz'a cevap gecikmedi. İlber Ortaylı'nın fan hesaplarından gelen cevabın ardında ise Kazaz o hesabı engelledi.
aazz.jpg

yaranmak adına istikşafiyi cümle içinde kullanmaya çalışmış ama olmamış ne kadar dengesiz bir kız :)

Tuğçe Kazaz ‏@Tugce_official 8 sa.8 saat önce
IQ testi için bir güzellik yapayım.Ahmet Hakan,Cüneyt Özdemir ve yanlarına da türevleri olan 3 kişiyi alsınlar, 5'ine karşı ben tek olacağım

Tuğçe Kazaz ‏@Tugce_official 19 sa.19 saat önce
Arkadaşlar beğenmeyen takip etmesin. Eleştiri hakkınız var. hakaret etme hakkınız ise asla... Hakaret eden zavallıları engelliyorum zaten..

19 retweet110 favori

Tuğçe Kazaz ‏@Tugce_official 8 sa.8 saat önce
Rabbimin her kuluna bahşettiği gibi bana da Bahşettiği IQ mu biliyorum. Hem Rabbime,hem de IQ'ma güveniyorum. Onun için hodri meydan diyorum

8 saat önce bunu yazmış

hodri meydan derken, satranç kapışak mı panpa:KK45::KK45::KK45:

uğçe Kazaz ‏@Tugce_official 5 sa.5 saat önce
Tabii ki İŞİD'i ben bileceğim.İnanç noktasında hanginiz benim kadar bedel ödediniz?Artık hangisi sahte,hangisi değil,çok şükür iyi biliyorum

Bu noktada haklı ama. Hepsini denediği için biliyordur.
Yalnız Uzakdoğu dinleri konusunda biraz eksiği var ama genç daha, önümüzdeki yıllarda onu da giderir.

X