bende ilber hoca gibi ilim bilim adamı görmek istemiyorum istediğim oluyor mu yokSırf rus güzeli diye dekoltesi var diye ama Türkçesi bozuk kadınlarıda görmek lstemiyorum
bende ilber hoca gibi ilim bilim adamı görmek istemiyorum istediğim oluyor mu yok
innanki aynı şeyi düşünüyoruzİlimden korkmam ama cehaletten korkarım
ilber hoca reytingi yüksek diye konuşturuyorlar gerçek bilim adamını bu toplum kaldıramaz daha hazır değiliz zaten reyting te yapmaz
ilber hoca reytingi yüksek diye konuşturuyorlar gerçek bilim adamını bu toplum kaldıramaz daha hazır değiliz zaten reyting te yapmaz
Haklısın canımBu ülkede birçok kişinin kişi başına düşen toplam kitap sayısının toplamından da fazla kitap okumuştur İlber Hoca.
Her ne kadar üslup olarak bazen eleştirsem de toplum için çok büyük bir insan olduğu su götürmez bir gerçek.
'Reyting' uğruna konuşturulamayacak kadar ağır ve bilgili bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?