Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya komsunun oğlulun direk söylemesine ne demeliYa tövbe estağfurullah dedikoduyu yapan da öküzmüş.
İnceden mi ne incesi onlara verdin bana da ver demiş işteYalnız komşunun oğlu size inceden yürümüş diyeyim![]()
Onu dedim işte kız, dedikodunun dedikodusunu yapan yazmam gerekiyodu eksik olduYa komsunun oğlulun direk söylemesine ne demeli![]()
Kesinlikle direk konunun öznesine nasıl dersin ki "hakkınızda vurduruyor dediler"Vallahi koskoca konuda aklımda bir tek bu kaldı benim.
Dedikodu taşımanın da bi adabı vardır ya.![]()
Böyle yerlerin kaldığına inanmıyordum vallaArkadaşlar küçük bir ilçede öğretmenlik yapıyorum. İlçeye geldiğimde gelişmesi gereken çok şey olduğunu gördüm. Ve çeşitli çalışmalara giriştim. Fazlasıyla aktif sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenen sosyal biriyim. Aynı zamanda bloğum var gezginim kampçıyım ve fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Ancak yaşadığım yer bir taşra ilçe ama baya küçük ve geri kalmış bir ilçe. İlçede hayvanlara karşı çok şiddet vardı hayvanları koruma derneği kurup onunla da mücadele ettim, çok şey değiştirdim. Ancak yaptığım çalışmalar benim ilçe genelinde tanınmama sebep oldu. Hakkımda dedikodu bitmiyor. Bir önceki aracımı satıp başka bir araba aldım. Daha ucuza almama rağmen derneğim bağışları ile araba aldı diye dedikodu yaydılar. Herşeyi geçtim işin kötüsü ilçede adımı kaşara çıkardılar. Geçen gün komşumun oğluyla konuşuyorduk o da şehir dışından geldi. Burayı o da pek sevmiyor bıktım buranın yobazlığından sevgilimle görmüşler bi sürü laf çıkmış dedi. Ben de boşver canını sıkma bana da neler diyorlar insanların işi gücü yok dedim. Evet duydum geçen biriyle tartıştım "geceleri vurduruyor" dediler ben de gördünüz mü dedim yok dediler ozaman iftira atmayın boş boş konuşmayın işinize bakın dedim falan dedi. Hakkımda çok iftira dedikodu döndüğünü biliyordum da böyle bişeyi hiç bilmiyordum. Hayatım projelerle hayvanlarla geçiyor. İlçedeki hasta yaralı hayvanlara yetişicem diye perişan oluyorum bulduğum boş vakitlerin tamamında da kendimi ilçe dışına dağa doğaya atıyorum. iki sevgilim oldu ancak öyle kafelere gidip oturmuşluğumuz bile yoktur ilçede genelde ilçe dışına gider gezerdik kamplara giderdik. Gerçekten sinirlerim bozuldu. Bir öğretmen olarak hiç hak etmediğim şekilde adımın bildiğiniz kaşara çıkartılmasına çok şaşkınım. Ve ne yapacağımı bilmiyorum çok üzüldüm. Böyle bir şeyi komşu oğlu duyduysa eminim iş arkadaşlarıma da söylenmiştir kim neden böyle bir şey söyledi bilmiyorum ama ilçe gerçekten iğrenç bir ilçe. Babam yaşındaki adamlar yürüyor evli barklı insanlar gencecik üniversite kızlarının peşinde koşuyor. Benim de yaşam tarzım buraya göre biraz daha modern duruşum ne bileyim işte bi bayan olarak altında jiple gezmek kamplara gitmek vs bu zihniyete fazla geliyor galiba ben de anlamadım. Memleketim yakın ailem akrabalarım Annem yanıma ziyarete geliyor bazen böyle bişey duysa annem kalpten gider hak etsem gene gocunmayacam sizce napmalı varmı öneriniz. Tayin isteme işini düşünüyorum 3 senedir burdayım tayin isteyebiliyorum bu sene ama gene taşraya 1 sene daha dayanırsam doğu görevim bitmiş oluyor bana ne önerirsiniz tahammül edemez oldum burda yaşamaya
Yalnız komşunun oğlu size inceden yürümüş diyeyim![]()
Eee ne olacak ki.yazıversin.çocuk yoo burada.Kesinlikle direk konunun öznesine nasıl dersin ki "hakkınızda vurduruyor dediler"![]()
yani biraz bi incelt be kardeşim.Misal de ki "segz yapıyormuşsunuz hiç inanasım gelmedi"
![]()
Tamam da yani bi usulü olur bu işlerin ya vurdurmak nedir ya tokmaklatıyor gibiYa tövbe ama bence kendi uydurmuş bile olabilir.
Kesinlikle direk konunun öznesine nasıl dersin ki "hakkınızda vurduruyor dediler"![]()
yani biraz bi incelt be kardeşim.Misal de ki "segz yapıyormuşsunuz hiç inanasım gelmedi"
![]()
Tamam da yani bi usulü olur bu işlerin ya vurdurmak nedir ya tokmaklatıyor gibi![]()
Niye canım yürüyemez mi?Ya tövbe ama bence kendi uydurmuş bile olabilir.
Niye canım yürüyemez mi?
Kesinlikle direk konunun öznesine nasıl dersin ki "hakkınızda vurduruyor dediler"![]()
![]()
Niye canım yürüyemez mi?
Teliften yasak karikatür bacım banlanıverirsin yapma etme![]()
Yaw yüyür de böyle öküz gibi mi yürürünülürNiye canım yürüyemez mi?