- 10 Nisan 2014
- 42.512
- 113.870
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte zaten bunları yapamaz ben ironi yaptım.kendine çekidüzen vermeli.okula full makyajlı dar kıyafetli gelen arkadaşlarım oldu uzak şehirlerden atanmış .hem de varoş denilecek semtte ki okullara.kimse kötü gözle bakmadı.çünkü tavırlarıyla duruşlarıyla araya çizgi çektiler.kimse de o sınırları aşamadı.Anladım onu da ortalığı ayağa kaldırması işe yaramaz onu diyorum, ne insanlar değişir ne düşünceleri. Sadece x hanım yaptı yine yapacağını derler. Daha kötü olur.
Yazmadı mı yedi sayfadır? Okumadım ben ön sayfaları. Şimdi bir espri yapardım da neyseKonu sahibi 11:42 de daha önce de açtığı bu konuyu tekrar açtı ve konusuna tek bir yorum dahi yapmadı.
Kendi konusunu , yorum yapanlar kadar önemseseydi; konusuna yorum da yapardı diye düşünüyorum.
gene biz bize yorumluyoruz.konuyu açıp gitmek de moda olduYazmadı mı yedi sayfadır? Okumadım ben ön sayfaları. Şimdi bir espri yapardım da neyse![]()
Böyle tabirler var elbet ama muhtemelen kendilerini eğitmeye gelip onların daha insani şartlara kavuşmaları için çalışan yalnız bir kadına iftira atmak için kullanmıyorlardır. İşte "Anadolu irfanı" farkı kendini burada gösteriyor.
Yazmadı mı yedi sayfadır? Okumadım ben ön sayfaları. Şimdi bir espri yapardım da neyse![]()
Belki de komsu ilcelerdedirler. Belki de Elini uzatsa değecek kadar yakındır.Eski konularinizi hatırlamıyordum şöyle bir baktım da, iki insan birbirine bu kadar mı benzer?
Patidostu ile çok iyi anlaşırsınız bence.
Ailelerininiz, onlardan, baskılarından kaçayım derken, nerede olduğunuza bakmadan abartılı giyim, kuşam, tavırlar.
Önüne gelenin size fütursuzca davranabilmesi.
Sizin buna kayıtsız kalışınız falan.
Bir yerlerde ruh ikiziniz yaşıyor,bilin istedim.![]()
gene biz bize yorumluyoruz.konuyu açıp gitmek de moda oldu![]()
ilkokul 3 de annemle köyde yaşadık tek başımıza.kalacak ev yoktu öğretmenler odasını düzenleyip 7 ay yaşadık valla.annem gençti o zamanlar güzeldi de.okul köyün en sonunda ıssız bir yerdeydi.bir tek köylü adam ya da genç rahatsız etmedi.tam tersi sahiplendiler öğretmenimiz diye.büyük şehirlerde sanki sapığı tacizcisi ensesti yok?kötü insan her yerde var.Neden yazsın ki. Amacı fikir almak olsa , kendisi de konuda olurdu.
Doğuyu ve genel olarak köyleri ve köylerde yaşayanları aşağılayan ; gerçekte yaşanan durumun ne olduğu bilinmemesine rağmen o ilçede yaşayan insanları bağnaz ilan eden yorumlar yapılmış.
Bu yorumları yapanların dayanak noktalarını merak ediyorum ben.
Böyle olması da mümkün.Belki de komsu ilcelerdedirler. Belki de Elini uzatsa değecek kadar yakındır.![]()
bu konuda ki yorumlarımdan linçlenmedim henüz.şaşkınımm.gadının dişmanı yine gadınnn diyen olmadıııBöyle olması da mümkün.
Bu kadar ortak noktaya çok uzakta olamazlar.![]()
Yok ya bence tam tersi. İki tane şahsına münhasır öğretmeni böyle dipdibe koymaz kader. Misyonlarını farklı iklimlerde ortaya koyuyorlar benceBöyle olması da mümkün.
Bu kadar ortak noktaya çok uzakta olamazlar.![]()
ilkokul 3 de annemle köyde yaşadık tek başımıza.kalacak ev yoktu öğretmenler odasını düzenleyip 7 ay yaşadık valla.annem gençti o zamanlar güzeldi de.okul köyün en sonunda ıssız bir yerdeydi.bir tek köylü adam ya da genç rahatsız etmedi.tam tersi sahiplendiler öğretmenimiz diye.büyük şehirlerde sanki sapığı tacizcisi ensesti yok?kötü insan her yerde var.
diğeri tecrübesiz henüz genç de bu öğretmen kaç yıllık öğretmenmiş.daha öğrenemediyse nerede nasıl davranacağını geçmiş olaaYok ya bence tam tersi. İki tane şahsına münhasır öğretmeni böyle dipdibe koymaz kader. Misyonlarını farklı iklimlerde ortaya koyuyorlar bence![]()
Ben bunu yazacaktım aslında. Muş’a gidersen İzmirdeki gardrobu unut yazarsın, vayy kadınlar özgür olmasın mı derler… hayret, diyen olmamış vallabu konuda ki yorumlarımdan linçlenmedim henüz.şaşkınımm.gadının dişmanı yine gadınnn diyen olmadııı![]()
![]()
ben ve eşim de doğu kökenli değiliz ama arkadaşlarımız var.eğitime çok önem veren şehirler var orada.9 çocuğun 9 unun da üniversite bitirdiğine şahidim mesela bir ailede.ha kızları okutmayanlar var mı var ama azaldı eskiye göre.artık net var herkes herşeyi görüyor.kulaktan dolma bilgilerle yaşamıyorlarHepsinden öte sene 2022. Edirne'den Kars'a kadar şehirleşme yaşamamış tek bir şehir kalmamış. En ücra mezralara kadar internet ve telefon erişimi , tv yayınj sağlanmıs durumda.
Yıllar yıllar once surekli bir Doğu ya dönük eğitim seferberligi kampanyaları yapılırdı , hatırlayanlar vardır.
Doğu batı kıyası objektif olarak yapılsa , aynı yaş düzeyinde ; batıda yaşayan ancak akademik eğitim açısından Doğu illerinden daha az eğitim alan il ve ilçe bilgilerine de ulaşılabilir.
Ben Doğu kökenli değilim , o bölgelerde yaşamadım. Buna rağmen bu yorumları çok rahatsız edici buluyorum.
Forumda o bölgelerde yaşamış objektif yorum yapacak kimse yok mu ? merak ediyorum.
Bu doğru olabilir evet. Doğuda üç yıl öğretmenlik yaptım, kendim karadenizliyim.Doğu batı kıyası objektif olarak yapılsa , aynı yaş düzeyinde ; batıda yaşayan ancak akademik eğitim açısından Doğu illerinden daha az eğitim alan il ve ilçe bilgilerine de ulaşılabilir.