Bakın dediklerinizin büyük çoğunluğu doğru olabilir, kötü niyetli bağnaz insanlar mutlaka var ama bence birazda iğneyi kendine batırmanızda fayda var. Bence sizin erkeklere yaklaşımınızda hata var. Hayatım boyunca bir sürü normal erlek arkadaşlarım oldu, bazıları erkek kardeşim gibidir ama hiçbiri bana arkamdan öyle bir dedikodu bile çıksa o lafı söylemeye cesaret edemez. Komşu oğluna bu yüzü cesareti neden verüyorsunuz. Bu insanı uyarmak falan değil, niyeti temiz insan bu lafı etmez. Eğer adam bunu söyledikten sonra siz o adama haddini bildirmiyorsanız kusura bakmayın ama o adam kadar olmasada sizde suçlusunuz. Bakın modern olmak, rahat olmak böyle birşey değil, madem bulunduğunuz ilçe kadın erkek ilişkilerine bu gözle bakıyor ve sizde orada yaşamaya mecbursunuz biraz oranın gereklerine uygun davranacak ve erkeklerle resmiyeti koruyacaksınız, zaten siz samimi olsanıda orada yaşayan erkekler bunu temiz niyete yormayacağından bunu yapmanızda gerekli zaten. Dernek mi kuracaksınız tabiki kurun ama erkeklerle resmi bir tarzda mesafeli konuştuğunuzda zaten sıkıntı yaşamazsınız. Aynı üyemisiniz bilmiyorum ama eğer şu müdür yardımcısının asılıp, içkili halde evine çağırdığı üyeyseniz eğer orada kalacaksanı kadın erkek ilişkileri konusunda biraz düşünmenizi tavsiye ederim. Bir insanın modern ve samimi olması demek sizin yaptığınız değil kesinlikle .