Ben de o bahaneyle acaba dğşürür müyüm diye denemiş olabilir diye düşündüm zaten sana gelip bunu söyleyebiliyorlarsa sen de dost değilsin demek ki dedimYalnız komşunun oğlu size inceden yürümüş diyeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de o bahaneyle acaba dğşürür müyüm diye denemiş olabilir diye düşündüm zaten sana gelip bunu söyleyebiliyorlarsa sen de dost değilsin demek ki dedimYalnız komşunun oğlu size inceden yürümüş diyeyim![]()
Çatlarım valla ben olmaz oyleHanfendi işsiz güçsüz bi insan değilim koşturuyorum sürekli yoğun çalışıyorum özel ders vs veriyorum müsait oldum girdim okydum sabrınız yoksa yanıt yazmayın kaçmıyoruz burdayız
Üzgünüm, yaşadıklarınız ve size hissettirdikleri kötü hisler nedeniyle.Şu durumda kimseye kendinizi kanıtlamak ya da anlatmak çabası içinde olmadığınızı bilmelisiniz.Kulak tıkayın, hakkınızda çıkarılan bu mesnetsiz iddialara.Arkadaşlar küçük bir ilçede öğretmenlik yapıyorum. İlçeye geldiğimde gelişmesi gereken çok şey olduğunu gördüm. Ve çeşitli çalışmalara giriştim. Fazlasıyla aktif sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenen sosyal biriyim. Aynı zamanda bloğum var gezginim kampçıyım ve fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Ancak yaşadığım yer bir taşra ilçe ama baya küçük ve geri kalmış bir ilçe. İlçede hayvanlara karşı çok şiddet vardı hayvanları koruma derneği kurup onunla da mücadele ettim, çok şey değiştirdim. Ancak yaptığım çalışmalar benim ilçe genelinde tanınmama sebep oldu. Hakkımda dedikodu bitmiyor. Bir önceki aracımı satıp başka bir araba aldım. Daha ucuza almama rağmen derneğim bağışları ile araba aldı diye dedikodu yaydılar. Herşeyi geçtim işin kötüsü ilçede adımı kaşara çıkardılar. Geçen gün komşumun oğluyla konuşuyorduk o da şehir dışından geldi. Burayı o da pek sevmiyor bıktım buranın yobazlığından sevgilimle görmüşler bi sürü laf çıkmış dedi. Ben de boşver canını sıkma bana da neler diyorlar insanların işi gücü yok dedim. Evet duydum geçen biriyle tartıştım "geceleri vurduruyor" dediler ben de gördünüz mü dedim yok dediler ozaman iftira atmayın boş boş konuşmayın işinize bakın dedim falan dedi. Hakkımda çok iftira dedikodu döndüğünü biliyordum da böyle bişeyi hiç bilmiyordum. Hayatım projelerle hayvanlarla geçiyor. İlçedeki hasta yaralı hayvanlara yetişicem diye perişan oluyorum bulduğum boş vakitlerin tamamında da kendimi ilçe dışına dağa doğaya atıyorum. iki sevgilim oldu ancak öyle kafelere gidip oturmuşluğumuz bile yoktur ilçede genelde ilçe dışına gider gezerdik kamplara giderdik. Gerçekten sinirlerim bozuldu. Bir öğretmen olarak hiç hak etmediğim şekilde adımın bildiğiniz kaşara çıkartılmasına çok şaşkınım. Ve ne yapacağımı bilmiyorum çok üzüldüm. Böyle bir şeyi komşu oğlu duyduysa eminim iş arkadaşlarıma da söylenmiştir kim neden böyle bir şey söyledi bilmiyorum ama ilçe gerçekten iğrenç bir ilçe. Babam yaşındaki adamlar yürüyor evli barklı insanlar gencecik üniversite kızlarının peşinde koşuyor. Benim de yaşam tarzım buraya göre biraz daha modern duruşum ne bileyim işte bi bayan olarak altında jiple gezmek kamplara gitmek vs bu zihniyete fazla geliyor galiba ben de anlamadım. Memleketim yakın ailem akrabalarım Annem yanıma ziyarete geliyor bazen böyle bişey duysa annem kalpten gider hak etsem gene gocunmayacam sizce napmalı varmı öneriniz. Tayin isteme işini düşünüyorum 3 senedir burdayım tayin isteyebiliyorum bu sene ama gene taşraya 1 sene daha dayanırsam doğu görevim bitmiş oluyor bana ne önerirsiniz tahammül edemez oldum burda yaşamaya
Tanısan seversinO değilim tanımıyorum da
Branş ne? İngilizce galiba. Bir sene daha dursanız iyi bir ilçe merkezine tayininiz çıkar mı? Forumlarda falan takip ediyor musunuz kaç puanla nerelere gidilmiş??Bu sene tayin isteyebiliyorum ama gene doğu görevi sayılan küçük bi yere. 1 sene daha kalırsa doğu görevim bitiyor gideyim mi bir sene daha sabredip iyi bi yer mi bekleyim kararsızım. Açıkçası sabrederim diyordum taki bu dedikodular son damla olup bardağımı taşırana kadar
Beklediğim yorum gelmişYine yorumlarda açıkça tacize uğrayan bir kadının suçlandığı bir konu daha...
Bir sene daha sabredin doğu görevi bitsin , bemce kimseyle muhatap olmayın doğru bildiğinizden şaşmayın..Arkadaşlar küçük bir ilçede öğretmenlik yapıyorum. İlçeye geldiğimde gelişmesi gereken çok şey olduğunu gördüm. Ve çeşitli çalışmalara giriştim. Fazlasıyla aktif sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenen sosyal biriyim. Aynı zamanda bloğum var gezginim kampçıyım ve fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Ancak yaşadığım yer bir taşra ilçe ama baya küçük ve geri kalmış bir ilçe. İlçede hayvanlara karşı çok şiddet vardı hayvanları koruma derneği kurup onunla da mücadele ettim, çok şey değiştirdim. Ancak yaptığım çalışmalar benim ilçe genelinde tanınmama sebep oldu. Hakkımda dedikodu bitmiyor. Bir önceki aracımı satıp başka bir araba aldım. Daha ucuza almama rağmen derneğim bağışları ile araba aldı diye dedikodu yaydılar. Herşeyi geçtim işin kötüsü ilçede adımı kaşara çıkardılar. Geçen gün komşumun oğluyla konuşuyorduk o da şehir dışından geldi. Burayı o da pek sevmiyor bıktım buranın yobazlığından sevgilimle görmüşler bi sürü laf çıkmış dedi. Ben de boşver canını sıkma bana da neler diyorlar insanların işi gücü yok dedim. Evet duydum geçen biriyle tartıştım "geceleri vurduruyor" dediler ben de gördünüz mü dedim yok dediler ozaman iftira atmayın boş boş konuşmayın işinize bakın dedim falan dedi. Hakkımda çok iftira dedikodu döndüğünü biliyordum da böyle bişeyi hiç bilmiyordum. Hayatım projelerle hayvanlarla geçiyor. İlçedeki hasta yaralı hayvanlara yetişicem diye perişan oluyorum bulduğum boş vakitlerin tamamında da kendimi ilçe dışına dağa doğaya atıyorum. iki sevgilim oldu ancak öyle kafelere gidip oturmuşluğumuz bile yoktur ilçede genelde ilçe dışına gider gezerdik kamplara giderdik. Gerçekten sinirlerim bozuldu. Bir öğretmen olarak hiç hak etmediğim şekilde adımın bildiğiniz kaşara çıkartılmasına çok şaşkınım. Ve ne yapacağımı bilmiyorum çok üzüldüm. Böyle bir şeyi komşu oğlu duyduysa eminim iş arkadaşlarıma da söylenmiştir kim neden böyle bir şey söyledi bilmiyorum ama ilçe gerçekten iğrenç bir ilçe. Babam yaşındaki adamlar yürüyor evli barklı insanlar gencecik üniversite kızlarının peşinde koşuyor. Benim de yaşam tarzım buraya göre biraz daha modern duruşum ne bileyim işte bi bayan olarak altında jiple gezmek kamplara gitmek vs bu zihniyete fazla geliyor galiba ben de anlamadım. Memleketim yakın ailem akrabalarım Annem yanıma ziyarete geliyor bazen böyle bişey duysa annem kalpten gider hak etsem gene gocunmayacam sizce napmalı varmı öneriniz. Tayin isteme işini düşünüyorum 3 senedir burdayım tayin isteyebiliyorum bu sene ama gene taşraya 1 sene daha dayanırsam doğu görevim bitmiş oluyor bana ne önerirsiniz tahammül edemez oldum burda yaşamaya
tek çocuktum evliliği kötü gidiyordu egede bir ilçeden tayin istedi babamın çalıştığı ilçeye.köye verdiler.ilçede de vardı evimiz bazı haftasonları giderdik.babam o evde de yoktu ama.hiç bilmediği bir ilçede ve köyde gayet de yaşadık.bir kadının duruşu tavrı diğer insanlarla nerede nasıl konuşacağını bilmesi çok önemli.hiç tacize uğramadan her yerde yaşadık.hiç dedikodu çıkmadı.şu an büyük şehirde modern bir semtteyim.burada bile öyle aklıma eseni yapmıyorum.şort da giyiyorum askılı da.dediğim gibi önemli olan duruş mesafeyi korumak yabancı insanlarla.bunu da bana annem öğretti sağolsunSiz boyle yazinca merak ettim tek cocuk muydunuz, kardesiniz var miydi sizinle? Anneniz ne kadar buyuk bir ozveride bulunmus ogretmenler odasinda kalarak.
çoğu akrabam arkadaşım öğretmen mühendis dr.yani doğu görevi yapmak zorunda olan insanlar.tek başlarına gittiler en ücra ilçelere.onların niye dedikodusu çıkmadı acaba?niye onlara onla bunla yatıp haklıyor vurduruyor denmedi?siz de zerre suç yok yanii.valla beğenmedimleri atsınlar umrum değil benim hayat tecrübem bu yönde.aklımızı kullanırsak yüzde yüz taciz tecavüz ahlaksız dedikodu tehlikesini yüzde 20 ye indirebiliriz.Bu sene tayin isteyebiliyorum ama gene doğu görevi sayılan küçük bi yere. 1 sene daha kalırsa doğu görevim bitiyor gideyim mi bir sene daha sabredip iyi bi yer mi bekleyim kararsızım. Açıkçası sabrederim diyordum taki bu dedikodular son damla olup bardağımı taşırana kadar
başta tepki verdim komşuya demediniz.biz eleştirince dediniz.o yüzden ben inanmadımO ayrı öküzlük zaten ona da ağzıma geleni saydım ne biçim konuşuyorsunndiye ayrıca sana gelip hakkımda böyle konuşabiliyorlarsa sen konuşturduğun içindir dedim demek ki sen de dost değil düşmansın dedim
Bekleyin benceBu sene tayin isteyebiliyorum ama gene doğu görevi sayılan küçük bi yere. 1 sene daha kalırsa doğu görevim bitiyor gideyim mi bir sene daha sabredip iyi bi yer mi bekleyim kararsızım. Açıkçası sabrederim diyordum taki bu dedikodular son damla olup bardağımı taşırana kadar
Bir sene daha dursam iyi yer çıkar ama bu sene bilemiyorumBranş ne? İngilizce galiba. Bir sene daha dursanız iyi bir ilçe merkezine tayininiz çıkar mı? Forumlarda falan takip ediyor musunuz kaç puanla nerelere gidilmiş??