- Konu Sahibi lonelinessyk
Evliliginin en guzel ilk yillarini kv kp le mi gecirmek istiyorsunuz ikinizde.Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Bende ayri evde yasamak istiyodum kocam olcak kisiyle ama diger yandan kendime pek ev islerinde guvenimde yok ama aklim karisti ne yapsam sizcede bi süre ailesiyle yasamak iyi fikirmi ?
O zaman siz evlenmeyin bekleyin derim. Cunki evliligin ne oldugunun farkinda degilsiniz. Bir odadan ibaret degil evlilik.
Bir evin icinde paylastiklarin birbirini tanima anlama anlasma ve catisma surecin olacak ve bunlar icin yanlis bir ortamda olacaksiniz.
Ev islerinde kendime guvenmiyorum demissin. Sirf bu bile ayri eve cikmana sebep.
Kv senden is yemek misafire hizmet bekleyecek.
Ne zannediyorsun allah askina kv kahvaltini hazirlayacak kp de cayini mi dolduracak.