İlerde bunlar karşıma çıkar mı?

nutmeg

Never give up!
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
1.198
3.060
53
İyi günler hanımlarEn Büyük TÜRKİYE
İyi ki buraya üye olmuşum kimseye açamadığım problemlerimi burada size açabiliyorum, çok minnettarım:KK200:
Direk konuya gireyim, ben hayatınızda görüp görebileceğiniz en gerizekalı ergendim, Allah'a şükür kötü alışkanlığım olmadı sigaranın tadını bilmem. Onun haricinde her türlü beyinsizlik bende mevcuttu. (Bana göre, öz eleştiri yapıyorum..)

Ergenken herkesle, her erkekle çekinmeden iletişim kurardım. Bundan bana zarar gelir mi, bu da kim diye hiç korkum yok, akıl havada. Hem de ne havada!

Mesela f...den herkesle muhatap olurdum. Yüzyüze hiçbiriyle görüşmedim. Ama yüzünü bile görmediğim insanlara güvendiğimi biliyorum. Fotoğraflarımı gösterdiğimi.. Bazen cinsel konularda bile rahatça konuştuğumu..Şaka değil. Ağır ergenlik de değil, bu bambaşka bir aptallık sanırım

Tabiki bitmedi, reel hayatımda da birçok kişiyle saçma sapan sevgili oldum(kendime asla dokundurtmadım kimseyle öpüşmedim bile, ona da şükür)

Ben şimdi bunları neden anlatıyorum; neye bağlayacağım.. Ben 3 yıldır kendime temiz sayfa açtım, ciddi birisi olsun istiyorum, benim de artık karşılıklı sevdiğim, çocukluktaki gibi olmayan.. Ama ben bu geçmişimi bu salaklıklarımı nasıl açıklayacağım? Ne diyeceğim?Şimdiden eşime, sevgilime karşı vicdan yapmaya başladım

Bugün taa Lise 1'deki eski sevgilim(aynı sınıftaydık) beni facebookta eklemiş. Geçen sene de ''merhaba tutsak beni hatırladın mı'' yazmıştı. Bugün yusuf yusuf oldum.. Üzerinden 7 sene geçmiş daha beni hatırlıyor. Bunlar ilerde karşıma çıkar mı? Allah'a tövbe ediyorum ama işte... Kendimi affedemiyorum (yaşım 21)

Bunlar haricinde hiç ciddi ilişkim, düzenli buluştuğum görüştüğüm kimse olmadı..

Bazen amaan tutsak adam mı öldürdün her ergen yapmıştır diyorum, bazen de hayatına hiç kimseyi almamış insanlar var diye kendimi kötü hissediyorum...

herkes hata yapabilir
önemli olan hataların farkına varmaktır
sende varmışsın zaten
Kesinlikle ama bir de kendi içinde mücadelem ve kendimi affedemem var.
Mesela instagram profilim herkese açıktı, sonra bana bi korku geldi. Yaa eskilerden biri kötü yorum yaparsa, ya akrabalarıma ulaşırsa diye. Aklımı yitiriyorum sanırım

eskiye dair hiç bir ne tlf nm ne facebook nede başka sosyal hesap bırakma hepsi kapat ,
tlf numaranıda değiştir , ve kendıne yeni bir sayfa aç ,
Eski dediğim en az 3-7 yıl öncekiler.. Telefon numaramı 2 yıl önce değiştirdim, eski hesaplarımı kapattım. Bir tek geçmişe dair olmayan instagramım kaldı, ondan bile korkuyorum

benim de böyle bir geçmişim oldu :olamaz:
ortaokuldayken bir foruma üyeydim, hep de erkeklerin olduğu bir yer. bir sürü erkekle tanıştım, telefondan arkadaşça yazıştık hep, msnden sabah akşam konuştuk, hepsi facebookumda ekliydi vs vs.
hele hele öyle bir aptallık yapmışım ki… koskoca herkese açık forumda adımı soyadımı yazmışım ben. googleda adım aratıldığında şakk diye çıkıyordu. forumda yazdığım aptalca her şey okunuyordu.
ki o forumda neler neler oldu. yöneticiler tarafından hakkımda dava açılmakla tehdit edildim ben, düşün :KK70:

bu google meselesini bana liseden arkadaşım söyledi. adını arattım ve neler neler buldum diye. o gün resmen soğuk terler boşandım.
forumdaki yöneticilere ulaştım. durumu anlattım. yorumlarımı sildirdim.

bu konu da böyle kapandı. üstünden kaaaç yıl geçti. telefon numaram aynı. ama bana ulaşan kimse olmadı.
eski sevgilim de adımı googleda arattığını söylemişti ama hiçbir şey bulamamış.

paranoya yapmaya hiiç gerek yok.
kimse tutup size ulaşmaz.
ulaşsa da hiiiiiçbir şeycikler olmaz.
kötü bir şey yapmadınız ki siz.

Çocukmuşsunuz yahu kime niye anlatacaksınız?
Eş seçiminizi yaparken, çocuklukta yapılan hatalara bile takılacak bir hödük seçmeyin zaten.

Bunları gelecekteki sevgilime anlatmam gerekmez değil mi?
Siz bilirsiniz.
14 yaşınızda biriyle konuştunuz diye normal biri sizi terketmez.
Ben anlatırım çokta dalga geçerek... ama siz bu suçluluk duygusu ile anlatmaya kalksanız garip olur :) önce kendiniz ikna olun alt tarafı çocukluk olduğuna

Ben de şuan o ergenlik dediğimiz yaşlardayım.Kendimi yaşıtlarımdan daha olgun buluyordum çoğu zaman ama benim de yapmak istemediğim şeyleri yaptığım zamanlar oldu.Arkadaşlarımın da öyle.Bu yaşlarda bilinçli bilinçsiz bazı şeyler olabiliyor.Önemli olan bunları şuanki aklınızla yapmamanız.Eğer şuan yaptıklarınızdan hiçbirini asla yapmam diyebiliyorsanız hiç sıkıntı yapmayın.Ben anlatmayı veya karşımdaki insana anlattırmayı düşünmüyorum çünkü çok sağlıklı düşünülebilen yaşlar değil.O zaman yaptıklarıyla bugünü kıyas edemezsiniz.Boşuna geçmişi düşünüp üzmeyin kendinizi gününüzü güzel değerlendirmeye bakın :)

Ay korkmayın tamam belki sizi rahatsız edebilir geçmişte yaptıklarınız ama ben karşınıza çıkınca dünyayı başınıza yıkacak hiçbir şey göremedim rahat olun. Birileriyle konuşmuş, görüşmüş olmak kadar doğal bir şey var mı? Kafanıza takmayın. :)

benim de böyle bir geçmişim oldu :olamaz:
ortaokuldayken bir foruma üyeydim, hep de erkeklerin olduğu bir yer. bir sürü erkekle tanıştım, telefondan arkadaşça yazıştık hep, msnden sabah akşam konuştuk, hepsi facebookumda ekliydi vs vs.
hele hele öyle bir aptallık yapmışım ki… koskoca herkese açık forumda adımı soyadımı yazmışım ben. googleda adım aratıldığında şakk diye çıkıyordu. forumda yazdığım aptalca her şey okunuyordu.
ki o forumda neler neler oldu. yöneticiler tarafından hakkımda dava açılmakla tehdit edildim ben, düşün :KK70:

bu google meselesini bana liseden arkadaşım söyledi. adını arattım ve neler neler buldum diye. o gün resmen soğuk terler boşandım.
forumdaki yöneticilere ulaştım. durumu anlattım. yorumlarımı sildirdim.

bu konu da böyle kapandı. üstünden kaaaç yıl geçti. telefon numaram aynı. ama bana ulaşan kimse olmadı.
eski sevgilim de adımı googleda arattığını söylemişti ama hiçbir şey bulamamış.

paranoya yapmaya hiiç gerek yok.
kimse tutup size ulaşmaz.
ulaşsa da hiiiiiçbir şeycikler olmaz.
kötü bir şey yapmadınız ki siz.
Yaa hahah kızmayın bana ama çok güldüm :halay: Ben formlara bulaşmamıştım Allah'tan ama facebook hesabımı kapattım:KK70: Adımı soyadımı google yazıyorum fotoğrafım bile çıkmıyor

Kötü bir şey yapmadım değil mi :KK64:

Siz bilirsiniz.
14 yaşınızda biriyle konuştunuz diye normal biri sizi terketmez.
Ben anlatırım çokta dalga geçerek... ama siz bu suçluluk duygusu ile anlatmaya kalksanız garip olur :) önce kendiniz ikna olun alt tarafı çocukluk olduğuna
Her şey kendimizi ikna ile başlıyor sanırım, ah bir de ikna edebilsem.. Resmen onlar ya çevreme ulaşırsa diye korkuyorum

Bişey yapmamışsın ki. Bu neyin çekincesi. Kimseye geçmişin hakkında hesap vermek zorunda da değilsin ayrıca.
Diyelim ki kötü şeyler yaşadın veya sana yaşattılar..
Benden sana abla, anne, büyük, arkadaş (ne dersen de adına) tavsiyesi...
Sakın ola senin geçmişine takılan, seni geçmişinle yargılayan, geçmişinden sana hesap sormaya kalkan biriyle asla ama asla birlikte olma. SAKIN! Böyleleri kanser hücresidir.
Yaptığın hiçbir şey için kimsenin önünde ezilme büzülme, üstüne binerler.
Çok gençsin çoooooook...

Yaa hahah kızmayın bana ama çok güldüm :halay: Ben formlara bulaşmamıştım Allah'tan ama facebook hesabımı kapattım:KK70: Adımı soyadımı google yazıyorum fotoğrafım bile çıkmıyor

Kötü bir şey yapmadım değil mi :KK64:
gül kız niye kızayım… foruma adımı soyadımı yazıp altına da ingilizce hocamın resmini eklemişim ben nasıl bir kafaysa :D vallahi düşündükçe sinirim bozuluyor

valla kötü hiçbir şey yapmamışsın… hepsi çook normal. kötü bir şey yapmış olsan bile önemli değil ki. gerçekten kimseyi ilgilendirmez;)

peki sana nasıl ulaşıyorlar madem nm değiştirdiysen , sosyal hesaplarını kendı adına yada yakın bir isimle açma , resmini koyma ,

Back
X