ilerde çözemediğimiz problem olursa ayrıla da biliriz ne demek?

kuzeyisiklari2017

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
204
51
13
39
arkadaşlar uzun zamandır burayı takipteyim burda gerçekten çok isabetli seviyeli yorumlar yapılıyor benim de yardıma ihtiyacım var.
yaklaşık 3 aydır biri var hayatımda görüşüyoruz konuşuyorz falan ama bazen ufak tartışmalarımız olunca beni birkaç gün aramıyor soınra arıyor bahanesi sakinleşmemizmiş.neyse 2 gün önce akşam yine ufak bir sürtüşmemiz oldu.dedimki sen yine aramazsın artık 3 5gün dedim.yok dedi seni aramaya devam edeceğim ama ilerde aşamadığımız bir problem olursa çözemezsek o zaman , şimdi 3 gün aramıyorsam o 3 ün sonuna 10 sıfır koy dedi.yani hiç aramam dedi.
e yani bir problemle karşılaşırsam çözmeye çalışmaz mıyım dedim çözemeyeceğim bişey de olabilir dedi.
dedim ki ne yani ilerde ayrıla da biliriz mi diyorsun? dedim
ehhh ımmmm yaaaani ola da bilir bilemeyiz dedi.
ben cinnet geçirdim.kendince açıklama yaptı ama ikna olmadım.hislerim ona güvenme diyor ama hoşlandım etkilendim benimsedim.her insana böyle duygu hissedemiyorum. :(
31 yaşındayım o 37 ben bir kez boşandım o hiç evlenmemiş.ne olur durumuma yorum yapar mıısnız? buarada 2 gündür konuşmuyoruz aramıyor.

Tipik erkek saçmalaması :deli:

Ne diyeceğini bilip ağzına yüzüne bulaştırması, sıvadıktan sonra tüy dikmesi

Mantıksız bir şey dememiş ama durup dururken bunu söyleyince saçma olmuş

Sonuçta mesela çok zıt olduğunuz bir konu çözülmüyorsa

Bence ikiniz de ayrılmak istersiniz

Tipik erkek saçmalaması :deli:

Ne diyeceğini bilip ağzına yüzüne bulaştırması, sıvadıktan sonra tüy dikmesi

Mantıksız bir şey dememiş ama durup dururken bunu söyleyince saçma olmuş

Sonuçta mesela çok zıt olduğunuz bir konu çözülmüyorsa

Bence ikiniz de ayrılmak istersiniz
canım doğru söylüyorsun ama ben daha yapıcı olmasını beklerdim.ne bileyim o öyle diyince ben şöyle hissettim.ilerde mutlaka ayrılacak şimdiden zemin yapıyor.

konuştuk görüştük etkilendim :KK43:ne bileyim canım nasıl sinyal veriyor yani :KK43: şimdiden ayrılık sinyali mi :KK43:
Hayır ayrılık değil evlendiğinde 1 gün barışık 29 gün küs olma sinyalini veriyor! Ha desen ki ben çekerim devam et. Ama böyle insanlar çok aksidir asla çekilmezler.

canım doğru söylüyorsun ama ben daha yapıcı olmasını beklerdim.ne bileyim o öyle diyince ben şöyle hissettim.ilerde mutlaka ayrılacak şimdiden zemin yapıyor.

Takma o şu an aramız iyiyi pekiştirmek için tersi örnek vereyim demiş eline yüzüne bulaştırmış
Zaten öyle planlı programlı olsa anlarsın tavırlarından seninle olmak istemez, eğlenmez seninle

Bence söylediğinden ziyade her anlaşmazlıkta 3 gün arayıp sormuyor olması problem...
Ben de sevmem sıcağı sıcağına tartışmaya girmeyi mutlaka bir kaç saat geçsin, sakin konuşalım isterim ama 3 gün demek gözdağı vermek, sorunu çözmek yerine,'bak dediğim olmazsa böyle cezalandırırım' demek...
Bence yol yakınken dönün.
Böyle hayat geçmez.

Simdiden vermissin ipleri eline...
Zaafini belli etmissin adama
Adamin agzindan cikacak soze bakma...
Kacan kovalanir.
Ve ciddi dusunmuyor olabilir, farkli beklentileri olabilir ;)
bana guven vermedi

E normali o? Siz adamı topyekün kabul mü ettiniz yani şimdiden? Ne diye dünyayı erkeklerin etrafında kendi ellerinizle döndürüyorsunuz ki? Belki siz vazgeçeceksiniz belki büyük bir hata yapacak??

Back
X