- 9 Şubat 2017
- 204
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
evet canım hislerim ona güvenmemem gerektiğini söylüyor açıkçasıHislerine güven bence ama ona güvenme seven insanlar ayrılığın ( A ) harfini söylemeye çekinirler zira ....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım hislerim ona güvenmemem gerektiğini söylüyor açıkçasıHislerine güven bence ama ona güvenme seven insanlar ayrılığın ( A ) harfini söylemeye çekinirler zira ....
ya canım öyle doğru söyledin ki cool olup evet olabilir deseydim mal mal davrandım offffKeşke cool bir tavırla elbette ayrılmamız gerekebilir hayatta her şey olabilir de durup dururken bunu belirtince insan farklı şeyler düşünüyor bir şey varsa söyle istersen deseydin. Bundan sonra böyle yap erkek işte dan dun konuşmuş.
ya canım öyle doğru söyledin ki cool olup evet olabilir deseydim mal mal davrandım offff
bundan böyle dediğin gibi yapmalıyım aynen ama bir daha o fırsat geçer mi elime![]()
doğru söylüyorsun canım aramıyor adam şu an bilmiyorum ne zaman arar artık ama bir dahakine aynen dediğini yapıcam çok teşekkür ediyorum yorumun içinŞu an ayrı değilsiniz di mi? Şimdi normal davran hiçbir şey olmamış gibi. Gerekirse beyaz yalanlar söyle o gün regldim gibi saçma sapan tepkiler verdim cümlen o an çok gerekli değildi ama mantıklıydı gibi bir şey söyleyebilirsin görüştüğünüzde.
doğru söylüyorsun canım aramıyor adam şu an bilmiyorum ne zaman arar artık ama bir dahakine aynen dediğini yapıcam çok teşekkür ediyorum yorumun için
Guvenmeyin bu adama.arkadaşlar uzun zamandır burayı takipteyim burda gerçekten çok isabetli seviyeli yorumlar yapılıyor benim de yardıma ihtiyacım var.
yaklaşık 3 aydır biri var hayatımda görüşüyoruz konuşuyorz falan ama bazen ufak tartışmalarımız olunca beni birkaç gün aramıyor soınra arıyor bahanesi sakinleşmemizmiş.neyse 2 gün önce akşam yine ufak bir sürtüşmemiz oldu.dedimki sen yine aramazsın artık 3 5gün dedim.yok dedi seni aramaya devam edeceğim ama ilerde aşamadığımız bir problem olursa çözemezsek o zaman , şimdi 3 gün aramıyorsam o 3 ün sonuna 10 sıfır koy dedi.yani hiç aramam dedi.
e yani bir problemle karşılaşırsam çözmeye çalışmaz mıyım dedim çözemeyeceğim bişey de olabilir dedi.
dedim ki ne yani ilerde ayrıla da biliriz mi diyorsun? dedim
ehhh ımmmm yaaaani ola da bilir bilemeyiz dedi.
ben cinnet geçirdim.kendince açıklama yaptı ama ikna olmadım.hislerim ona güvenme diyor ama hoşlandım etkilendim benimsedim.her insana böyle duygu hissedemiyorum.
31 yaşındayım o 37 ben bir kez boşandım o hiç evlenmemiş.ne olur durumuma yorum yapar mıısnız? buarada 2 gündür konuşmuyoruz aramıyor.
biraz daha açar mısınız lütfenGuvenmeyin bu adama.
canım kariyer de yapmamış doğru düzgün ne bilim evlenmemiş işteTeoride doğru söylemiş asilamayacak şeyler varsa ayrılır insanlar don lastiği gibi sündürmenin manası yok
37 yaşında adam neden evlenmemiş kariyer mi yapmış üslubu dökük kariyer diyesim yok ama gene de sorayim
canım kariyer de yapmamış doğru düzgün ne bilim evlenmemiş iştesence güven eriyor mu adam yukarda bir arkada bu adama güvenme demiş.
Afedersiniz gö.. sıkıştığında ayrilacak tiplerden.biraz daha açar mısınız lütfen![]()