Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merak ediyorum bakiyorum.Tek sorun acitmasi degil ki.Kan verdikten sonra bas donmesi halsizlik yapmasi var.Ben tek yasiyorum ben kotu oldugumda banada kizimada bakacak kimse yok.Ayrica hic kan vermedigim icin damari zor bulurlar.Zaten devlet hastanesinde kotu davraniyorlar.
Geçmiş olsun. Önceden bende de kan alındıktan hemen sonra baş dönmesi, göz kararması, mide bulantısı oluyordu. Olduğum yere oturuyordum hemen. Hastaneye zaten hep annemle giderdik, yanımda oluyordu.
Kan alındıktan sonra rahatsızlandığımı hemşireye söylüyordum ve birkaç defa sedyede uzanırken aldılar kanımı. Hemen sonrasında bi şeker yiyordum. Kan alma esnasında da damara sürülen alkollü dezenfektandan pamuğa koydurup onu kokluyordum.
Artık işlemden sonra sadece şeker atıyorum ağzıma:)) Kendimi o an halsiz gibi hissedersem dezenfektanlı pamuktan istiyorum. Çok şükür sorun yaşamıyorum uzun zamandır.