- 21 Mayıs 2014
- 408
- 402
- 313
- 30
Arkadaşlar merhaba.ben 21 yaşındayım.suana kadar hiçbir zaman kendime güvenli bir kız olmadım.olamadim.belkide birsuru fırsatları kacirdim sirf bu yüzden.iliskimde kendime ilgili sorunlarım yüzünden bitti.bende sosyal fobi var nerdeyse ilkokuldan beri arkadaş edinemiyorum.cok zor ediniyor um.cok rahat biri değilim fazla cekingenim lisede de unidede aynısı oldu.arkadas edinemiyorum.takildiklarimda hep geçici oldular yani güvenilmez bugün varlar yarın yoklar böyle tiplerdi bu sure zarfında çalışma hayatımda oldu.benim için o kadar zor durumda ki hele ilk günleri ne yapicam kimse beni sevmicek istemicek gibi dusunuyodum ve bu yüzden calistigim yerlerde de hep geri plandaydim ne yapicam bilmiyorum korkuyorum yeni bir işe başlıca mağazada yapicam bilmiyorum kendi içimde her hareketimi sorguluyorum kafayı yemek uzereyim.birde şöyle bir durum var ben annemde dahil olmak üzere kimseye sevgimi gosteremiyorum seni seviyorum diyemiyorum oldursende diyemiyorum.hep içimde yaşıyorum herşeyi bebekleri sevemiyorum neden boyleyim bilmiyorum bazen kendimi iğrenç tiksinc bbiri gibi görüyorum