Erkek İnfertilitesi ileri hareketli sperm%2 normal morfoloji %0

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizin pco durumu etkiliyor mu yumurta büyüesi normal mi sizde
Canim en son latif kupeliogluna gittim yumurta buyuklugu normalmis. Ama catliyo mu bilmiyorum.pco icin ozkan bey daha basi dedi.latif beyde 4 kilo vermem grektigini soyledi.glukophage ve folbiol verdi

Canim en son latif kupeliogluna gittim yumurta buyuklugu normalmis. Ama catliyo mu bilmiyorum.pco icin ozkan bey daha basi dedi.latif beyde 4 kilo vermem grektigini soyledi.glukophage ve folbiol verdi

yumurta büyümesinde sorun yoksa sorun değil canm benkiler ilaçsız büyümümüyo işte ama kilo gerçekten pcos da çok etkilli

Su an tam 48 kiloyum ama 44e inip vicudu sasirtman gerek dedi.yumurta buyurse catliyor anlamina mi geliyor

nasıl ya 48 kiloyken 44 e mi ineceksin bende 50 kiloyum bana 3 enedir kilo ver diyen olmadı hatta pcos olup zayıf oduğuna dua et dediler şu an çok şaşırdım canm :SS

yumurta büyüyorsa çatlıyor demek değil tabi büyüyüp çatlamama durumu var tabi onun için çatlama iğneleri var tatlım yumurta takibi yapılmadımı hiç sende

Yok cnm yapilmadi ztn pkolu ildugumu ogreneli 1 ay falan oldu.8 aydir adet duzensizligim var ama hep stresdendir dediler cyclo prognova verip yolladilar.latif bey 40 kilo olsan da ben sana zayifla derim.vucut agirligini yuzde 10unu vermen gerek.vucut sasirsin hormonlar duzene girsin dedi

:) anladım canım benmde bu ay kürtajdan sonra korumanın bittiği 3. ay adet olunca doktora gideceğim bakalım ne dicek nasıl bir yol izlicez hemen tüp bebek mi düşünmeliyiz kafam çok ama çok karışık

Bugun internetten ovulasyon testi aldim.esim de yarin spermiogram verecek.ama o kadar cok isteksiz ki.napacagim bilmiyorum

canım geçmiş olsun ama görüyorum ki hamilesin. ne kadar güzel. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok geçmeden kalmışssın. benim eşimde de buna benzer değerler çıktı. doğal yolla mı nasıl oldu??

Cok tesekkurler.evet dogal yolla oldu

Sizinle aynı durumu yaşıyorum gerçekten bu ilaçla kalabildiniz mi ileri hareketlilik yüzde7 bizimde aşılamaya başlıcaktım bu yazıyla bu ilaca başlayacağız inş bzmde olur bebeğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…