• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi İleri hareketlilik sorunu yaşayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sperm sayısı 120 milyon
İleri hızlı hareket %2
İleri yavaş hareket %33
Yerinde hareket %15
Hareketsiz %50

Bu değerler nasıl Arkdaşlar.

Canım tam bilmiyorum da bizim değerlere göre konuşayım sperm sayısı iyi en az 15 milyon olması gerekiyor sizin sayı baya iyi. İleri hareket bizim 0 mesela senin %2 yani çok kötü değil ileri hareketi düsük biraz ama 0 olmasından daha iyi ilaç bisey verdilermi takviyelerle ileri hareketiniz düzelir inşallah P Papatya buglem

Canım tam bilmiyorum da bizim değerlere göre konuşayım sperm sayısı iyi en az 15 milyon olması gerekiyor sizin sayı baya iyi. İleri hareket bizim 0 mesela senin %2 yani çok kötü değil ileri hareketi düsük biraz ama 0 olmasından daha iyi ilaç bisey verdilermi takviyelerle ileri hareketiniz düzelir inşallah P Papatya buglem
Bize doktor promotil tavsiye etti. Bu değerler için aşılama dedi. Bakalım. Nasip

Hayırlısı olsun canım bizde proxeed plus kullanıyoruz bizim ileri hareket 0 olduğu için bize tüp bebek önerdiler insallah rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🌸 P Papatya buglem

Kuzum selam hoş geldin . Eşimde mikrop bulundu spermde şimdi antibiyotik tedavisinde tekrar test vericez ama sayı aynı ( mikrop etkiliyo olabilir ) proxxed plus %5 olan B hareketliyı 28% yaptı şimdilik bizde günde bir ama tüp bebeğe başlamadan bi ay önce iki alıcaz
Hangi antibiyotiği verdiler size bize antibiitik yazmadı

Kızlar eşimeşimin sonucu sizce nasıl?

Eklentiler

• Screenshot_20200128_140519_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200128_140519_com.android.chrome.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 130
total sperm : 140 mn
hızlı ileri : 15
yavaş ileri : 35
lökosit : 1 mn
total hareket : 55
hareketsiz : 45
sperm konsantrasyonu : 20 mn

merhaba arkadaşlar, eşimin değerleri nasıl? ben yeni üyeyim yanlış yerde soruyor olabilirim Hoppa

Benim eşimin sperm sayısı ml de 78 milyon totalde 450 milyon ama hereket yuzde 5 cok donanımlı bI hastanede üroloji hekimine gittik
Prof tu kendisi
Doktor bey su cümleyi kurdu birebir duydum sayı da sorun olsaydı proxeed plus verirdim ama harekette sorun olduğu icin impryl vericem dedi eşim bu ilacı kullanıyor cinsel anlamda da cok güc verdi umarım hucrelerede faydası olur

Benim eşimin sperm sayısı ml de 78 milyon totalde 450 milyon ama hereket yuzde 5 cok donanımlı bI hastanede üroloji hekimine gittik
Prof tu kendisi
Doktor bey su cümleyi kurdu birebir duydum sayı da sorun olsaydı proxeed plus verirdim ama harekette sorun olduğu icin impryl vericem dedi eşim bu ilacı kullanıyor cinsel anlamda da cok güc verdi umarım hucrelerede faydası olur
İmpryl ne için

Back
X