- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
- Konu Sahibi Ilayburak2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde doktorumuz herseyi iyi dedi ama simdi ki ne dicek bilmiyorum bende pekmez yedircem ne olur ne olmaz ins sizde en kisa surede hamis kalirsini dogru her halimize cok sukurbenim eşimde ileri hareketli %2 canım bence şükret ama doktor bize % 2 yeterli bebek olması için demişti nu %2 diger spremlerin arasından sıyrılır yumurtayı bulur bırak yüzde ikiyi 2 adet olsa bile yeter sadece 1 tanesi döllenecek demişti yani demem o ki tabiki ek gıdalar al ama üsteleme rabbim ol dedikten sonra oluyor
şu kısacık 2 yılda neler cektigimi bir allah bilir keç, bounuzu yedirdim kür haline getirdim içirdim kendime sogan kürü incir kürü ek vitaminler kutu kutu haplar rahim filmi aşılama ama yine negatif yine negatif sen ne kadar çabalarsan çabala olmuyor malesef birde benim eşim varikosel ameliyetı olmuş bekarken bebegim olmuyor diye aglamalarımdan sonra ögrendim bunuda şimdi ki davamız da bilateral varikosel artık neyse o başımıza o cıktı şimdideIlk doktor herseyi guzel dedi simdi doktor degistirdim cumartesi gunu oda bakcak bakalim ne dicek insallah sizde sonuc alirsiniz bizim teste nozmospermi yaziyo internetten baktim herseyi normal demekmis
Ahhh canimm ahh cok iyi anliyorummm ve bende pco var prolaktain var simdide doktor insilin direnci dio gitmedigim doktor icmedigim bitkisel ilac kalmadi her denileni yapiorum ama rabbim buyuk beni.annemi. 4 sene olmamis doktorlar olmaz demis ama hicbir tedavi gormeden annem hamile kalmis Rabbim buyuk imtihanimiz zor Rabbim yarve yardimcimiz olsunşu kısacık 2 yılda neler cektigimi bir allah bilir keç, bounuzu yedirdim kür haline getirdim içirdim kendime sogan kürü incir kürü ek vitaminler kutu kutu haplar rahim filmi aşılama ama yine negatif yine negatif sen ne kadar çabalarsan çabala olmuyor malesef birde benim eşim varikosel ameliyetı olmuş bekarken bebegim olmuyor diye aglamalarımdan sonra ögrendim bunuda şimdi ki davamız da bilateral varikosel artık neyse o başımıza o cıktı şimdide
AMİN canım bu söyledigine katılıyorum anneminde 3 sene olmamış kısır demişler hep babamla neler neler yapmışlar hacılara hocalara gitmişler en son hocanın biri anneme farklı bi su vermiş annemde yanlışlıkla bogulacakmış suyu içecem diye bunu gören babam bi ton küfür etmiş verende allah alanda allah olmazsa olmasın demiş önümüzdeki ay ablama hamile kalmış düşün yani banada boşverdigin anda olur diyorlar ama gel gelelim boşveremiyorum işte benim adetim hep düzenlidir senin işin zormuş vallahi allah sabrımızı çogaltsın inşallah ne zaman adet olacagın belli degil her ay ümitleniyorsundurAhhh canimm ahh cok iyi anliyorummm ve bende pco var prolaktain var simdide doktor insilin direnci dio gitmedigim doktor icmedigim bitkisel ilac kalmadi her denileni yapiorum ama rabbim buyuk beni.annemi. 4 sene olmamis doktorlar olmaz demis ama hicbir tedavi gormeden annem hamile kalmis Rabbim buyuk imtihanimiz zor Rabbim yarve yardimcimiz olsun
hakkımızda hayırlısı inşallah napalım işte bizimde sınavımız buymuş hayırlısıyla olur inşallahOyle canim. Ne zzaman adet olcagimi blmiyorum ama dokttoor senin durumun gayet iyi ben senden bu kadar yumurta beklemiyordum dedi cumarttesi catlayip catlamadigina bakilacak istte insallah catliyordur... Insan bosveremiyo esimde ayni seyi diyo Allah buyuk olmazsa varidir bi bbildigi ama olcak gor bak dio ama ben dayanamiyorim her ay erkenden gidip test yapiorum hep negatiff
Evet canım ileri hareketiniz az bizim de öyle sayı ve hareket sorunumuz var o yüzden olmuyor şu an için 2 defa kimyasal gebelik geçirdim eşin vitamin gıda takviyesi kullanmalı proxeed plus yada neofortil gibi ilaçlar biraz pahalı ama işe yarıyormuşHic kimse yok mi ya
benim eşim kullandı canım 150 tl kutusu bir ayda 2 kutu alıyorsun 3 ay kullanmamızı istedi doktor ama oda bir işe yaramadı bizde ama arkadaşta inşallah işe yarar denemekte fayda var yinedeEvet canım ileri hareketiniz az bizim de öyle sayı ve hareket sorunumuz var o yüzden olmuyor şu an için 2 defa kimyasal gebelik geçirdim eşin vitamin gıda takviyesi kullanmalı proxeed plus yada neofortil gibi ilaçlar biraz pahalı ama işe yarıyormuş
Peki arttimiEvet canım ileri hareketiniz az bizim de öyle sayı ve hareket sorunumuz var o yüzden olmuyor şu an için 2 defa kimyasal gebelik geçirdim eşin vitamin gıda takviyesi kullanmalı proxeed plus yada neofortil gibi ilaçlar biraz pahalı ama işe yarıyormuş
Sizde nie ise yaramadibenim eşim kullandı canım 150 tl kutusu bir ayda 2 kutu alıyorsun 3 ay kullanmamızı istedi doktor ama oda bir işe yaramadı bizde ama arkadaşta inşallah işe yarar denemekte fayda var yinede
hiç bir fikrim yok herkez yani doktor bile piskolojik diyor her türlü doktora gittim özelde gittigim doktor ben sana tüp bebekte yapsam bu kafayla tutmaz diyor adam haklı cocugu olan hiç bir arkadaşımla görüşmüyorum sırf bebek aklıma gelmesin diye etrafımda kimse kalmadı hepsinin farkındayım kafamdan bebek mevzusunu çıkardıgım an hamile kalıcam sana da tavsiyem sana bebegi hatırlatan herşey den uzak dur ve unut bu meselyi o zaman olacak bak görürsün,Sizde nie ise yaramadi