- 20 Nisan 2016
- 892
- 626
- 103
- Konu Sahibi Ilayburak2
Allah seni yaOhoo bu lar cok yorucu seyler. Bebek için birlikte ol yat uyu ne gerek var rahatlamaya :)ben öyle yapıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni yaOhoo bu lar cok yorucu seyler. Bebek için birlikte ol yat uyu ne gerek var rahatlamaya :)ben öyle yapıyorum
Ben menmunum halimden extra seyler bana göre degil :)Allah seni yaya zaten sürekli git gel yapmicak eşin hani şu bahsedilen ön sevişme varya onu biraz uzun tutsalar tamamdır bu iş ama benimki direk konuya giriyor hiç sohbet etme alıştırma yok eminimki seninkide öyle hoş gerçi sen halinden memnunsun
ama ben diilip anam allahın bildiğini kullan saklamam ben kadınlığımi yaşamak istiyorum ama benimki ah benimki
Herkezin kendi hayatı tabiki saygı duyuyorum sana bende zaten her seferinde demiyorum ama en azından benim çenemi actirtmasin yeterBen menmunum halimden extra seyler bana göre degil :)
Haklısın cnm ama baş agrısı bu napıcaksın :) ya birde insanın içinden gelmedimi ne yaparsan yap olmuyor :)Herkezin kendi hayatı tabiki saygı duyuyorum sana bende zaten her seferinde demiyorum ama en azından benim çenemi actirtmasin yeter
Aman ya bak mesela şuan ikimizde evdeyiz beyefendinin başı ağrıyormuş yan koltukta uzanıyor bugün ben çalıştım kendi paso yattı ben mi avradım omu belli değil başım ağrıyor diyor yaa kafayı yicem![]()
Ben o içinden gelmemiş diye bir ayımı daha araya veremem ben yaklaşık 2.5 yıldır her hamile gördüğümde her negatif kelimesi duyduğumda ve her adet olduğumda saatlerce günlerce haftalarca ağlıyorum elim yüzüm balon gibi oluyor yemeden içmeden kesildim zayıfladım ve ben bu yaşadıklarımı onun başının ağrısına değişemem bu kadar bencil olunamaz o çalışıyorsa bende çalışıyorum ekstra ev işi yapıyorum en az ayda 2 defa doktora gidip orama burama birşeyler giriyor ve her seferinde karşımdaki adama bacak açıyorum ne için eve geldiğimde başım ağrıyor diyen koca için mi yook bunu kabul edemem ben git gide çizgiye yaklaşıyor benimki büyük kavga an meselesiHaklısın cnm ama baş agrısı bu napıcaksın :) ya birde insanın içinden gelmedimi ne yaparsan yap olmuyor :)
Senı cok iyi anlıyorum cnm. Bizim düzenli ilişkimiz var ama bizimde tutmuyor. Tek ilişkiyle gebe kalıyorlar . Allah diledimi herşey oluyor. En azından haftada 2 defa birlikte olmaya zorla. Ama boyle konusarak degil yaklaşarak yap bunu. Mesela ben eşime hadi odevimizi yapalım diyerik ilşki yasamak istedigimi belirtiyorm. Benım gibi odunca girme meseleye :) ki eminimki oyle yapmıyorsundurda ama boyle onun etkilenecegi seyler yap :)Ben o içinden gelmemiş diye bir ayımı daha araya veremem ben yaklaşık 2.5 yıldır her hamile gördüğümde her negatif kelimesi duyduğumda ve her adet olduğumda saatlerce günlerce haftalarca ağlıyorum elim yüzüm balon gibi oluyor yemeden içmeden kesildim zayıfladım ve ben bu yaşadıklarımı onun başının ağrısına değişemem bu kadar bencil olunamaz o çalışıyorsa bende çalışıyorum ekstra ev işi yapıyorum en az ayda 2 defa doktora gidip orama burama birşeyler giriyor ve her seferinde karşımdaki adama bacak açıyorum ne için eve geldiğimde başım ağrıyor diyen koca için mi yook bunu kabul edemem ben git gide çizgiye yaklaşıyor benimki büyük kavga an meselesi
Zoruma gidiyor neden diyorum arkadaşlarım köşe bucak eşlerinden kaçıyorlar ama ben benimkini kovaliyorum ağrıma gidiyor onun naz yapması ama görür o allah biliyor ya gebe kaldığımda o 9 ay geçene kadar 9 dogurtcam ona belkide allah o yüzden vermiyor bana bebekSenı cok iyi anlıyorum cnm. Bizim düzenli ilişkimiz var ama bizimde tutmuyor. Tek ilişkiyle gebe kalıyorlar . Allah diledimi herşey oluyor. En azından haftada 2 defa birlikte olmaya zorla. Ama boyle konusarak degil yaklaşarak yap bunu. Mesela ben eşime hadi odevimizi yapalım diyerik ilşki yasamak istedigimi belirtiyorm. Benım gibi odunca girme meseleye :) ki eminimki oyle yapmıyorsundurda ama boyle onun etkilenecegi seyler yap :)
Zoruma gidiyor neden diyorum arkadaşlarım köşe bucak eşlerinden kaçıyorlar ama ben benimkini kovaliyorum ağrıma gidiyor onun naz yapması ama görür o allah biliyor ya gebe kaldığımda o 9 ay geçene kadar 9 dogurtcam ona belkide allah o yüzden vermiyor bana bebekSenı cok iyi anlıyorum cnm. Bizim düzenli ilişkimiz var ama bizimde tutmuyor. Tek ilişkiyle gebe kalıyorlar . Allah diledimi herşey oluyor. En azından haftada 2 defa birlikte olmaya zorla. Ama boyle konusarak degil yaklaşarak yap bunu. Mesela ben eşime hadi odevimizi yapalım diyerik ilşki yasamak istedigimi belirtiyorm. Benım gibi odunca girme meseleye :) ki eminimki oyle yapmıyorsundurda ama boyle onun etkilenecegi seyler yap :)
Rabb'im hayırlısıyla versin bende eşime 3 ay dokunmak yok dcem doktor oyle dedi dicem :) en azındn 3 ay rahat olurumZoruma gidiyor neden diyorum arkadaşlarım köşe bucak eşlerinden kaçıyorlar ama ben benimkini kovaliyorum ağrıma gidiyor onun naz yapması ama görür o allah biliyor ya gebe kaldığımda o 9 ay geçene kadar 9 dogurtcam ona belkide allah o yüzden vermiyor bana bebekhem eşime hem kaynanama sülalesine 9 dogurtcam onun
![]()
Allahım ya sen şimdi ilişkiye girmemek için ikinci çocuğu da yapman :)Rabb'im hayırlısıyla versin bende eşime 3 ay dokunmak yok dcem doktor oyle dedi dicem :) en azındn 3 ay rahat olurum
Kızlar napiomuz var mı bi gelişmeler ...Allahım ya sen şimdi ilişkiye girmemek için ikinci çocuğu da yapman :)
Ignelerim bitti yarın aşılamam var kızlar sen naptın nasıl gidiyor bide eşim tekrar varikosel ameliyatı olacak doktor ameliyat olmadan çocuğu unut demiş çok uğraşırsınız böyle ameliyat olman lazım demişKızlar napiomuz var mı bi gelişmeler ...
Varikoselden sonra bi zaman bekliyceksiniz dimi hakkımızda hayırlısi neyse o olsun canım ... bende napalm cumartesi çatlama ignemi oldum günleri değerlendirdik beklemedeyim inşallah meleğim benimlesin doktor çok ümitliyim senden dedi bi heveslendirdi beniIgnelerim bitti yarın aşılamam var kızlar sen naptın nasıl gidiyor bide eşim tekrar varikosel ameliyatı olacak doktor ameliyat olmadan çocuğu unut demiş çok uğraşırsınız böyle ameliyat olman lazım demiş
Inşallah ya inşallah daha fazla uğraşmadan yorulmadan bebegin senle olur evet malesef zaten varikosel ameliyatı olan erkekler kafadan 15 20 gün boşalma yasayamiyormus bide dinlendi düzeldi derken 1 ay gidiyor yine kafadanVarikoselden sonra bi zaman bekliyceksiniz dimi hakkımızda hayırlısi neyse o olsun canım ... bende napalm cumartesi çatlama ignemi oldum günleri değerlendirdik beklemedeyim inşallah meleğim benimlesin doktor çok ümitliyim senden dedi bi heveslendirdi beni
Ayyy inşallah canım ama hiç bi belirti yok galiba daha erken... olsun canım bi ay çabuk geçer inşallah güzel güzel sonuçlar alirsiniz bunun sonundaInşallah ya inşallah daha fazla uğraşmadan yorulmadan bebegin senle olur evet malesef zaten varikosel ameliyatı olan erkekler kafadan 15 20 gün boşalma yasayamiyormus bide dinlendi düzeldi derken 1 ay gidiyor yine kafadan
Amin inşallah evet daha çok erken ve sana tavsiyem düşünme girme bu siteyede nerde mutlu olacaksan oraya git aklına bile getirme alllah korusun kötüyü çekme kendineAyyy inşallah canım ama hiç bi belirti yok galiba daha erken... olsun canım bi ay çabuk geçer inşallah güzel güzel sonuçlar alirsiniz bunun sonunda