Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim dna hasarı 28 tüp bebek denedik ama düşük olduİleri hız 0 bizim de...swim up sonrası ileri haretli 20 görünüyor. yeni başladık sürece dna hasar oranınız kaç sizin ? Biz geçen sene yaptırdığımızda 32 idi tekrar sprem testi istedi ama dna hasarı istemedi aynı anda. sonuçlara göre 0 problem yok dedi tüp bebek için .ama riske girmeyelim mikrocip kullanalım dediler doktor ve emb. konuşmalarında.
Çok geçmiş olsun ...peki tekrar denediniz mi ? transfer edilen emb.günü ve kalitesi nasıldı ?Bizim dna hasarı 28 tüp bebek denedik ama düşük oldu
5AA kalitesi daha denemedik o da böyle olur diye korktukÇok geçmiş olsun ...peki tekrar denediniz mi ? transfer edilen emb.günü ve kalitesi nasıldı ?
doktor dna hasarından mı olduğunu söyledi peki ? yani sonuçta 5 gün kadar gitmiş bir emb. ben şunu biliyorum 3 güne kadar yumurta sperm den kaynaklı hataları düzeltebiliyormuş ama 3 günden sonra yumurta bunu yapmayı bırakıyormuş. 5 güne kadar giden emb. varsa elinizde devam edin ... dna hasarı olmayanda 5 en iyi kalite de tutmayabilir sonuçta.5AA kalitesi daha denemedik o da böyle olur diye korktuk
Öyle birşey yokmuş sperm ve yumurta kaliteli ise gebelik devam edebilirmiş o 3 veya 5 güm olayı tamamen şehir efsaneymişdoktor dna hasarından mı olduğunu söyledi peki ? yani sonuçta 5 gün kadar gitmiş bir emb. ben şunu biliyorum 3 güne kadar yumurta sperm den kaynaklı hataları düzeltebiliyormuş ama 3 günden sonra yumurta bunu yapmayı bırakıyormuş. 5 güne kadar giden emb. varsa elinizde devam edin ... dna hasarı olmayanda 5 en iyi kalite de tutmayabilir sonuçta.
İnşallah doktorunuz kimdiSperm dna hasarina baktirmadik ama ileri hizli sperm 0 di bizde de. Tup bebekle olumlu sonuc aldik sukurler olsun. Darisi sizlerin basina
Ben devlette yaptirdim Kocaelideİnşallah doktorunuz kimdi
İnşallah doktorunuzSperm dna hasarina baktirmadik ama ileri hizli sperm 0 di bizde de. Tup bebekle olumlu sonuc aldik sukurler olsun. Darisi sizlerin basina
zaten tüp bebekte ileri hız gerekmiyor içine konuluyor embriyonunBen devlette yaptirdim Kocaelide
valla olabilir artık gerçekten bu işler nasip ve kısmet işi ...Öyle birşey yokmuş sperm ve yumurta kaliteli ise gebelik devam edebilirmiş o 3 veya 5 güm olayı tamamen şehir efsaneymiş
Aynen öyle sperm veya yumurta olayı değil sadece kalite olayı buvalla olabilir artık gerçekten bu işler nasip ve kısmet işi ...