Canım hız icin proxeed plus ve keçiboynuzu kürü iyi diyorlar. Bi deneyin istersen kac yillik evlisnEşimin ilk testinde 8 milyon sperm çıktı ve bunlar şöyle:
Hızlı ileri: 0
Yavaş ileri: %22
Yerinde hareketli: %31
Hareketsiz: %47
Bazı takviyeler kullandık 20 gün sonraki sperm sayımız 24 milyon oldu. Değerlerimiz:
İleri hızlı:0
İleri yavaş:%59
Yerinde hareketli:%9
Hareketsiz:%32
Eşim günde 1 paket sigara içiyordu ve bu süre içerisinde günde 1 sigara içti. Sperm sayımız arttı fakat ileri hızlımız hiç artmadı. Bizimle aynı durumu yaşayanlar sizler hız için neler yaptınız, doğal gebelik oluşturabiliriz mi ve ne kadar sürede oluştu? Yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var kizlar.
Canım hız icin proxeed plus ve keçiboynuzu kürü iyi diyorlar. Bi deneyin istersen kac yillik evlisn
8 aylık evliyim ve bu 7. Ayimizdi korunmadigimiz. Proxeed plusı araştırıyorum canım ben de. En çok bu öneriliyor sanırım teşekkür ederimCanım hız icin proxeed plus ve keçiboynuzu kürü iyi diyorlar. Bi deneyin istersen kac yillik evlisn
Bayağı sıkı araştırmalar sonucu yoğun takviye yaptık. İyi mi gercekten? İleri hız artmayinca pek farklı gelmedi sanki ama yavaş ilerimiz 59 oldu faydası var mı bilmiyorum20 gu de nasil bu kadar artmis sasirdim doğrusu. Masaallah
Proxeed vitamin takviyesi mi yoksa ilaç mı20 günde büyük bir sonuç beklemeyin. Sigara etkisini göstermiş ama en az 3 ay bu şekilde devam etmelisiniz. Hız için proxeed plus kullanın.
TakviyeProxeed vitamin takviyesi mi yoksa ilaç mı
Teşekkürler deneyelimTakviye
Vitamin takviyesiProxeed vitamin takviyesi mi yoksa ilaç mı
Bence çok iyiBayağı sıkı araştırmalar sonucu yoğun takviye yaptık. İyi mi gercekten? İleri hız artmayinca pek farklı gelmedi sanki ama yavaş ilerimiz 59 oldu faydası var mı bilmiyorum
Teşekkür ederimVitamin takviyesi
Canım daha çok yenisiniz hic boşlama üstüne düşün bu durumun yillar geçtikten sonra çok pişmanlık oluyor insanda ilaç takviye beslenme her şeyi yapın. Yaşlar kac8 aylık evliyim ve bu 7. Ayimizdi korunmadigimiz. Proxeed plusı araştırıyorum canım ben de. En çok bu öneriliyor sanırım teşekkür ederim
Merhaba proxed plus günde kaç tane kullandınız.. Bizde almayı düşünüyoruz da20 günde büyük bir sonuç beklemeyin. Sigara etkisini göstermiş ama en az 3 ay bu şekilde devam etmelisiniz. Hız için proxeed plus kullanın.
Biz Maxi go kullanıyoruz. Proxeed günde 2 defa kullanılıyor. 15 gün gidiyor bir kutu.Merhaba proxed plus günde kaç tane kullandınız.. Bizde almayı düşünüyoruz da
Bence çok iyi
Ben 27, eşim 36 yaşında. 2. Ayimizda bebek istemeye başladık öncesinde doktora kontrole gittik. Beni muayene etti. Bir sorun yok dedi. Kan tahlillerin iyi çıktı. Daha yeni evlisiniz 1 yıl denemeniz gerek dedi. Şu anlayış çok saçma gerçekten ben çocuğu kendim mi yapıyorum. Eşimin muayene olmasi gerektiğini bize söylemedi. Bu yüzden 7 ay kaybimiz oldu bile her ay hayal kırıklığı oldu. Sperm testi yaptıralım dedik ve sonucu görünce şok olduk. Gebe kalamamam çok normalmiş böyle gitse belki yıllarca çocuk olmayacaktı. Doktor nasıl bunu düşünemez iki tane hiç bişey bilmeyen insaniz ve bilen birileri de bizi yönlendirmedi En iyisi kendi elimizden geleni yapalım dedik. Daha 20 günlük sonuç bile bizi umitlendirdiCanım daha çok yenisiniz hic boşlama üstüne düşün bu durumun yillar geçtikten sonra çok pişmanlık oluyor insanda ilaç takviye beslenme her şeyi yapın. Yaşlar kac
Biz maxiper kullanıyoruz vitamin takviyesi olarak Proxeed da kullansak bir zararı olur mu ki adam vitamin zehirlenmesi yaşayacak diye korkuyorumBiz Maxi go kullanıyoruz. Proxeed günde 2 defa kullanılıyor. 15 gün gidiyor bir kutu.
Morfolojiniz düşük değilse maxiper bitimi proxeed e başlayın.Biz maxiper kullanıyoruz vitamin takviyesi olarak Proxeed da kullansak bir zararı olur mu ki adam vitamin zehirlenmesi yaşayacak diye korkuyorum
Morfoloji yazmıyordu tahlil sonucunda. Ama büyük ihtimalle düşük çıkacaktır diye düşünüyorum. Proxeed maxiperden daha mı iyidirMorfolojiniz düşük değilse maxiper bitimi proxeed e başlayın.
Proxeed daha çok hız için kullanılır. Morfolojiniz de düşükse promotil men, protime men veya Maxi go şase kullanın. Elinizdeki takviyeden daha güçlüdür bunlar.Morfoloji yazmıyordu tahlil sonucunda. Ama büyük ihtimalle düşük çıkacaktır diye düşünüyorum. Proxeed maxiperden daha mı iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?