Ileri yaş gebeligi

Fdsonmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
12
47
3
48
Herkese merhaba ,
Araniza bugün katıldım. Yaşım 43. Çatlama iğnesi sonrası 11.günde dün evde yaptığım gebelik testi pozitif çıkınca gidip kan testi yaptırdım ve bhcg 253 cıktı. Bu sabah çok hafif bir lekeleme vardı. Karnında da adet olacakmışım gibi bir his var hafif ağrı gibi şişkinlik gibi , hassas yani.. Şimdi benim bhcg ne zaman tekrarlamam gerekiyor. Yaşım ileri olduğu için biraz endişeliyim. Ve heyecanliyim tabi.. Deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum neler yapmalıyım diye. Çok teşekkürler şimdiden.

Herkese merhaba ,
Araniza bugün katıldım. Yaşım 43. Çatlama iğnesi sonrası 11.günde dün evde yaptığım gebelik testi pozitif çıkınca gidip kan testi yaptırdım ve bhcg 253 cıktı. Bu sabah çok hafif bir lekeleme vardı. Karnında da adet olacakmışım gibi bir his var hafif ağrı gibi şişkinlik gibi , hassas yani.. Şimdi benim bhcg ne zaman tekrarlamam gerekiyor. Yaşım ileri olduğu için biraz endişeliyim. Ve heyecanliyim tabi.. Deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum neler yapmalıyım diye. Çok teşekkürler şimdiden.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 2 günde bir 2 kat artması beklenir. Hani hep tam anlamıyla 2 kat olmayadabilir en az %60 artış göstermesi gerekiyor gün aşırı. 5000 küsürlerde keseyi görürsün inşallah keseyi bebeği gördükten sonra gerek kalmaz zaten Allah’ın izniyle. Ben 6 kez hcg vermişim doktora gidene kadar takip etmiştim.

Yeniden merhaba ,
Pazar günü yapilan beta hcg 253 çıkmıştı, salı sabahı yapılan 585 çıktı , bugün yani perşembe sabahı yeniden yapılacak bakalım ilerleme nasıl olacak. Şuan karnımın alt tarafında adet olacakmışım gibi bir hassasiyet var ama sanırım bebeğin tutunma aşaması oluyormuş bu. Sonucları yeniden paylaşırım. Herkese Rabbim gönlünün dileğini nasip etsin hayırlısıyla

Back
X