İleri yaş gebelik (44)

Brcmmmm17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
9
0
36
44
Lütfen fikri olan yazabilir mi
Fsh 19.49
Lh 9.15
Estradiol 31.55
Prolaktin 10.68
TSH 3.06
Amh 3 sene önce 0.28 di
Yaş 44
Bu değerler nasıl düzelir bebek istiyoruz 2 doğal yoldan gebeliğim var 4 sene içinde biri doğdu sağlıklı çok şükür kızım 3 yaşına girecek diğerini geçen sene 6 haftalık kalp durması nedeniyle kaybettim şimdi tekrar gebelik düşünüyorum testlerim bu şekilde doktor yaşım yuzunden uğraşma boşver diyor bni dikkate almıyor nasıl bir yol izlemeliyim takviye ne kullanmam gerek yada umudumu kesip menopozumu bekleyeyim bu arada adetim düzenli 28 günde olur yumurta sayıma bakmaya tenezzül etmedi doktor sadece rahim yumurtalik iyi bişey yok dedi bnde soramadım hormon testimi bile kendim özel hastanede ücretli yaptırdım adetin 3.gunu onu bile yapma gereği duymadi yani kendi başıma ne yapabilirim 🙏🏻🤷🏻

Fsh 19.49
Lh 9.15
Estradiol 31.55
Prolaktin 10.68
TSH 3.06
Amh 3 sene önce 0.28 di
Yaş 44
Bu değerler nasıl düzelir bebek istiyoruz 2 doğal yoldan gebeliğim var 4 sene içinde biri doğdu sağlıklı çok şükür kızım 3 yaşına girecek diğerini geçen sene 6 haftalık kalp durması nedeniyle kaybettim şimdi tekrar gebelik düşünüyorum testlerim bu şekilde doktor yaşım yuzunden uğraşma boşver diyor bni dikkate almıyor nasıl bir yol izlemeliyim takviye ne kullanmam gerek yada umudumu kesip menopozumu bekleyeyim bu arada adetim düzenli 28 günde olur yumurta sayıma bakmaya tenezzül etmedi doktor sadece rahim yumurtalik iyi bişey yok dedi bnde soramadım hormon testimi bile kendim özel hastanede ücretli yaptırdım adetin 3.gunu onu bile yapma gereği duymadi yani kendi başıma ne yapabilirim 🙏🏻🤷🏻
Bence iyi bir doktora gitmelisiniz.

O zaman açık açık söyleyin zaman kaybetmemek için tüp bebek önermiştir ama siz bunu göze alıp istemiyorsanız ek tedavilerle şansınızı denemek istediğinizi belirtin. Olmazsa başka özele gidin. Aklıma başka çözüm gelmiyor
Evet onları da denedik iki kez klomen + çatlatma iğnesi oldum bir işe yaramadı 8 ay sonra doğal yollarla gebe kaldim doğumdan 2 sene sonra tekrar gebe kaldim 6 haftalık kalbi durdu rahim filmi de çekildim o da temiz sadece hormonlar yumurta kalitesi sıkıntı ve yaş sanırım o yüzden acaba vitamin destek kullansam olur mu diye düşünüyorum

Evet onları da denedik iki kez klomen + çatlatma iğnesi oldum bir işe yaramadı 8 ay sonra doğal yollarla gebe kaldim doğumdan 2 sene sonra tekrar gebe kaldim 6 haftalık kalbi durdu rahim filmi de çekildim o da temiz sadece hormonlar yumurta kalitesi sıkıntı ve yaş sanırım o yüzden acaba vitamin destek kullansam olur mu diye düşünüyorum
Dr mfk var aslında ona sonuçlarınızı gonderseniz öneride bulunuyor

Fsh 19.49
Lh 9.15
Estradiol 31.55
Prolaktin 10.68
TSH 3.06
Amh 3 sene önce 0.28 di
Yaş 44

Merhaba,
37 yaşımdayım. 1 yıldır korunmuyorum. 33 yaş doğal yolla kolayca gebelik yaşadım. 1 yıl önce doktor amh düşük eşinin de durumunu bilmiyoruz aşılama deneyelim sonra bakarız vakit geçiyor falan dedi. Benim bunlarla uğraşacak enerjim olmadığı için saldım korunmadım hiç.
Vitamin kür diyet vs yapmadım. Son ay pregnacare for her for him hem eşim için hem kendim için olan gebelik öncesi vitaminden kullandım. Omepaq10. Bir de d vitamini. Bunları biraz araştırdım bu sitede. Ve bir sonraki ay gebeliği öğrendim. Tesadüf de olabilir bilmiyorum dediğim gibi çok çaba sarfetmedim öncesinde çok da büyük bir problem yoktu amh biraz düşüktü ve tek taraftan yumurta oluşuyordu.

Hayit çayı iç fsh ostrojeni dengeye getiriyor. Kalite içinde prowoman,procertin gibi şase takviye kullan

Fsh 19.49
Lh 9.15
Estradiol 31.55
Prolaktin 10.68
TSH 3.06
Amh 3 sene önce 0.28 di
Yaş 44
Ben 39 yaşındayım şuan Rabb'imin izniyle yeni gebeyim iki senedir korunmadık söylemesi ayıp yani iki senede bir tane üç buçuk aylık kalp durması sebebi ile düşük yaşadım geçen sene ben çok istiyorum diye doktorumda Allah razı olsun yaşımı öne sürmedi hiç ve ben kendi isteğimle doktoruma fikrimi söyledim dedimki hocam çatlatma iğnesi olsam nasıl olur yaşım geçiyor dedim oda itiraz etmedi tabii olur dedi geçtiğimiz ay o iğneyi oldum o ay gebe kalmadım bir ay sonra nasip oldu canım sana demek istediğim sen umudunu kaybetme gerisi Rabb'imin bileceği yalnız bu süreçte doktor çok önemli memnun değilsen değiştir ve ovulasyon günlerini değerlendir derim

Back
X