ileri yaş tüp bebek tedavi

Aysebende

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
366
173
23
47
merhab,43 yaşındayım.3 aylık evliyiz.ilke kez tüp bebek deniyoruz.sigara kullanıyoruz,süreç stesli sürekli ağlıyorum.Benim gibi olan varmı?

Öncelikle ağlamayı bırakın neden ağlıyorsunuz ☺️ Pozitif düşünün ve sigarayı azaltın hatta bırakabilirseniz daha güzel olur arada çıkın gezin kafa dağıtın moral çok önemli inşallah olur yasınız çok ileri değil bence ❣️ Hakkınızda hayırlısı

Öncelikle ağlamayı bırakın neden ağlıyorsunuz ☺️ Pozitif düşünün ve sigarayı azaltın hatta bırakabilirseniz daha güzel olur arada çıkın gezin kafa dağıtın moral çok önemli inşallah olur yasınız çok ileri değil bence ❣️ Hakkınızda hayırlısı
ilaçlar çok duygusal ve hasass yaptı.çok sinirliyim ve sürekli ağlıyorum

Bilgim yok tüp bebek süreci hakkında ama sigarayı azaltıp pozitif düşünürseniz faydası olur gibi geliyor.
Umutsuz olmayın. Artık annelik yaşı çok ilerledi

merhab,43 yaşındayım.3 aylık evliyiz.ilke kez tüp bebek deniyoruz.sigara kullanıyoruz,süreç stesli sürekli ağlıyorum.Benim gibi olan varmı?
Hayirlisi olsun tedavin.. aglamani gerektirecek bir durum degil ki bu, hele ki surecin basindaysan..
guzel bir sey icin hastaneye gidip geliyorum diye dusun..
Oncelikle ikiniz de sigarayi, paketli gidalari birakin, sekeri, unu azaltip saglikli beslenin.. yumurta ve spermin kalitesi icin gerekli vitaminleri alin..spora baslayin..

Negatif dusunceden uzak durun, aglamayin❤️

Hayirlisi olsun tedavin.. aglamani gerektirecek bir durum degil ki bu, hele ki surecin basindaysan..
guzel bir sey icin hastaneye gidip geliyorum diye dusun..
Oncelikle ikiniz de sigarayi, paketli gidalari birakin, sekeri, unu azaltip saglikli beslenin.. yumurta ve spermin kalitesi icin gerekli vitaminleri alin..spora baslayin..

Negatif dusunceden uzak durun, aglamayin❤️
ben içmiyorum artık ama eşim 5-6 tane içiyor.bende çok sinir oluyorum ve ağlıyorum

Aslinda yumusak bir gecis icin sigarayi azaltin diyoruz ama aslinda bir ya da iki fark etmez sigarayi tamamen kesmeniz tedavi icin en en dogru ve faydali karar olur 🙏 cesitli takviyeler var tedaviden en az 3 ay oncesinden kullanmaya baslayip fayda gosterme ihtimali olan. Hem sigarayi birakip, gem beslenme duzeninizi iyilestirip takviyelere baslarsaniz elinizden geleni yapmis olursunuz.
Bir tiryakiye sigarayi birak demek kolay, kolaysa sen birak diyor insan.. ben de 15 senelik icici olarak tup bebek surecine girdigimizde birakmistim. İcim rahat bir sekilde hazirlandim surece, hem Allah nasip eder hamilelik gerceklesirse tertemiz bir vucutla bebeginizi tasirsiniz, insallah 🙏 hicbir sey daha onemli degil..

Aslinda yumusak bir gecis icin sigarayi azaltin diyoruz ama aslinda bir ya da iki fark etmez sigarayi tamamen kesmeniz tedavi icin en en dogru ve faydali karar olur 🙏 cesitli takviyeler var tedaviden en az 3 ay oncesinden kullanmaya baslayip fayda gosterme ihtimali olan. Hem sigarayi birakip, gem beslenme duzeninizi iyilestirip takviyelere baslarsaniz elinizden geleni yapmis olursunuz.
Bir tiryakiye sigarayi birak demek kolay, kolaysa sen birak diyor insan.. ben de 15 senelik icici olarak tup bebek surecine girdigimizde birakmistim. İcim rahat bir sekilde hazirlandim surece, hem Allah nasip eder hamilelik gerceklesirse tertemiz bir vucutla bebeginizi tasirsiniz, insallah 🙏 hicbir sey daha onemli degil..
ne güzel yazmışsınız😍ben kullanmıyorum,eşim içiyor.günde 20 tane içerken 5-6 ya indirdim diyor.bende hiç içmemesi gerektiğini söylüyorum,beni dinlemiyor.Hem sinir oluyorum hemde önemsemediğini istemediğini düşğnüyorum.üzülüyorum sinir oluyorum

Hiiiiç stres yapma demesi kolay evet ama başka şeylere odaklan çalışıyorsan bu süreçte izin almanı tavsiye ederim.Hergün açıkhavada yürü müzik dinle.Ben 41 yaşındayım troid hastasıyım ve iğne fobim olmasına rağmen suan kendi iğnelerimi kendim yapar oldum.ilk zamanlar stresliydim evet ama geçecek.Doktorunuz ve gittiğiniz hastane klinik çoook önemli elektiriği ilgilerini iyice tartın gerekirse değilştirin ben ilk denememde 2.kontrolde bırakıp gittim başka yere aklınızdaki herşeyi sorun.Biz geç evlendiğimiz için hayalimde çocuk ve doğurganlık olmaz iken şuan hatim ettim herşeyi.Herşey güzel olacak bu günleri unutacağız burda çocuklarımızın gazlarını kakalarının şeklini dişini konuşacağımız günlere sağlıcakla kalın

Back
X